Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Δυο Ελλάδες. Η μια κερδίζει η άλλη κυβερνά.

Όχι δε τρελάθηκαν οι Έλληνες, δεν είμαστε άξιοι της μοίρας μας, δεν ψήφισαν λάθος. Παλεύει η μια Ελλάδα των νέων, ανιδιοτελών, της περηφάνιας, η αδούλωτη, των ακομμάτιστων, ατρόμητων, μορφωμένων, ξενιτεμένων για εργασία,

με την δεύτερη Ελλάδα των απάνθρωπων γερόντων που κοιτούν τη σύνταξη και όχι τα εγγόνια μες τα μάτια, μιζεοφοβισμένων από το κίνδυνο του κομμουνισμού, αλλά ας μα το πάρει το σπίτι η eurobank, των μιζεροφοβισμένων από τον κίνδυνο της δραχμής αν και ευρώ δεν έχουμε στη τσέπη, των μιζεροφοβισμένων της χρεοκοπίας γιατί τα ράφια των καταστημάτων θα είναι άδεια, αλλά και τώρα που είναι γεμάτα δεν θα έχουν να τα αγοράσουν, την δεύτερη Ελλάδα των δήθεν βολεμένων. Η Ελλάδα της τσέπης και της καλοπέρασης μόνο για μένα. Η Ελλάδα του εγώ.


Όσο και αν μας έχουν περάσει την ψευδαίσθηση και ακούγεται οξύμωρο όμως, σε απόλυτους αριθμούς στις εκλογές κέρδισε η πρώτη Ελλάδα!

Αν προσθέσουμε τα μνημονιακά κόμματα της δεύτερης Ελλάδας, που στήριξαν και συνεχίζουν στο μνημόνιο είναι η ΝΔ 29,66% + το ΠΑΣΟΚ 12,28% με Σύνολο 41,94%, αν προσθέσουμε και τη ΔΗΜΑΡ 6,26% που φλέρταρε με το ναι μεν αλλά με το μνημόνιο, πάμε στο τελικό 48,2%!

Οι εκτρωματικοί νόμοι των bonus 50 εδρών στο πρώτο κόμμα δε νομιμοποιεί ούτε το μνημόνιο ούτε τις συμβάσεις ούτε τις υπογραφές σας με τη δημοκρατική πλειοψηφία και την ουσία του αποτελέσματος, παρ όλες τις προπαγάνδες και τις τρομολαγνίες ελληνικών και ξένων ΜΜΕ.

Τώρα, γιατί το 51,8% δε κατάφερε να συγκροτήσει ένα κομματικό σχηματισμό άνω του 29,66% ως πρώτο κόμμα, οφείλεται σε τεράστιο βαθμό στο διαίρει και βασίλευε. Του ρίχνε λιάκο σκαμπίλια, Λιάνα βρίζε το λιάκο, και άσε τον Πάκη στο 29,66% αραχτό και Light να αποφασίζει για το μέλλον των δισέγγονων σου.

Παρ όλες τις διαφωνίες του 51,8% και του περίεργου μείγματος, καμία νομιμοποίηση δε δόθηκε και σε αυτές τις εκλογές στο μνημόνιο και το συρφετό του. Η πλειοψηφία 51,8% αποφάσισε ΟΧΙ, ΤΕΛΟΣ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

Δε το σεβόσαστε. Θα το βρείτε μπροστά σας. Αργά ή γρήγορα με μεγαλύτερο ποσοστό, αλλά κυρίως πιο ενωμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου