Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ο ΣΟΑΤ στην Κορέα

Αναχωρεί στις 2/7/2012 η αποστολη του ΣΟΑΤ για την Σεουλ της Κορέας,όπου θα παραμείνει μέχρι την 24/7/2012. 

Με την ομάδα του ΣΟΑΤ θα ενωθεί η ομάδα της Κοζανης (Μακεδονική δύναμη) και η ομάδα της Ξάνθης και θα απαρτίζουν μια ενιαία αποστολη με αρχηγό αυτής τον Νίκο Παιταριδη. Η κοινή ομάδα θα προπονείται σε πολλα διαφορετικά γυμνάσια και Λύκεια,στην ευρύτερη περιοχή της Σεουλ και θα επισκέπτεται φημισμένες ομάδες Ταεκβοντο και αξιοθεατα.


Ο Νίκος Παιταρίδης και ο Αποστόλης Παλαύρας για ένα περίπου μήνα θα επιμορφωθουν δίπλα σε κορυφαίους δασκάλους και θα επεκτείνουν τις γνωριμίες τους.Στον ΣΟΑΤ δινουν μεγαλη σημασια στην διαρκη επιμορφωση των προπονητων του και την παροχή σημαντικών παραστάσεων στους αθλητές του.Ο Νίκος Παιταριδης είναι εκπρόσωπος του φημισμενου πανεπιστημίου YOG IN για την Ελλάδα.Εχει αναπτυχθεί ανάμεσα στους ανθρώπους του ΣΟΑΤ και στους υπεύθυνους της ειδικότητας Ταεκβοντο του πανεπιστημίου YOG IN μια σχέση εμπιστοσύνης,που οι Κορεάτες βοηθούν τον Σύλλογο σε ότι χρειαστεί.

Επίσης στις 20 Αυγούστου για 8 μέρες στην Καστανια θα πραγματοποιηθεί το taekwondo camp για τις προαγωνιστικες ομάδες του ΣΟΑΤ.
πηγή:sportrikala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου