Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

πραγματοποιήθηκε το πρωτάθλημα δηλωτής στο Πολυνέρι.

Την Κυριακή 3 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Πολυνέρι για μια ακόμη χρονιά πρωτάθλημα δηλωτής.

Π
ολλοί κάτοικοι του Πολυνερίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής ζήτησαν από τους διοργανωτές να μπουν στην κλήρωση και να παίξουν δηλωτή.

Μεταξύ αυτών και ο βουλευτής της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης ο οποίος νίκησε με 61-60 τον πρόεδρο της Τ.Κ. Πολυνερίου Παναγιώτη Βλαχοδήμο.

Πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Γιάννης Αναστασίου πρώην πρόεδρος της κοινότητας.

Ο
 πρόεδρος κ. Βλαχοδήμος δήλωσε: «Με την ευκαιρία του πρωταθλήματος δηλωτής, μιας γιορτής που έχει καθιερωθεί στο χωριό μας θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη βοήθεια που παρέχουν στην κοινότητα μας, τον Δήμαρχο Πύλης Κώστα Κουφογάζο, τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και τους περιφερειακούς του συμβούλους, τους Αντιδημάρχους Πύλης Γιάννη Κουτσονάσιο και Ηλία Λαμπρογιώργο, τον συντοπίτη δημοτικό σύμβουλο και πρώην Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Λέφα, δημοτικούς συμβούλους και υπερεσιακούς παράγοντες του Δήμου Πύλης καθώς και όλους τους συγχωριανούς μας που ανά πάσα στιγμή βοηθούν εθελοντικά στην επίλυση διάφορων προβλημάτων. Επίσης ευχαριστώ τον πρόεδρο του συλλόγου Πολυνεριτών Βασίλη Τσιόγκα και το Δ.Σ. που με τις παρεμβάσεις τους βοηθούν στην ανάδειξη της ιστορίας και του πολιτισμού του τόπου μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου