Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Είναι πολλά τα χρωστούμενα στον Δήμο Πύλης...

Αντιπαράθεση για τα χρέη που κληρονόμησε ο Δήμος Πύλης, από τους πρώην "Καποδιστριακούς" ΟΤΑ, είχαν σήμερα το μεσημέρι ο δήμαρχος Κ. Κουφογάζος και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Απ. Παντέρας.

Μιλώντας στο ράδιο "ζυγός" αρχικά ο κ. Παντέρας αναφέρθηκε στην πρόταση που κατέθεσε στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο για την κλήση των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για τον εξονυχιστικό έλεγχο των χρεών που άφησαν οι πρώην "Καποδιστριακοί" Δήμοι, ύψους 17 εκατ. ευρώ!

Ο πρώην δήμαρχος Πινδέων τόνισε ότι περιρρέει στην ατμόσφαιρα και υπάρχει φημολογία ότι εγκρίθηκαν χρήματα για έργα που όμως δεν έγιναν και θα ήταν καλό ο νέος Δήμος Πύλης να προβεί σε έλεγχο των δαπανών ώστε να μην υπάρχουν σκιές.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Πύλης, Κ. Κουφογάζος παραδέχθηκε ότι τα χρέη είναι όντως πολλά, λέγοντας ότι από τα 17 εκατ. τα 11 προέρχονται από οφειλές των πρώην Δήμων Αιθήκων και Πιαλείων, ενώ πρόσθεσε ότι εάν ο δήμος απευθυνθεί στο Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης θα πρέπει να κλείσει για 4 μήνες.

Ο κ. Κουφογάζος συμπλήρωσε ότι δεν κοιτάζει το παρελθόν κι' αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η συνέχεια του Δήμου και η εύρυθμη λειτουργία του.
Πάντως ένας έλεγχος ποτέ δεν βλάπτει...
πηγή:trikalaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου