Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Αγωνία τέλος - Δείτε τις βαθμολογίες των πανελλαδικών

Τέλος μπήκε στην αγωνία των υποψηφίων των Πανελληνίων, αφού το πρωί της Παρασκευής αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας οι βαθμολογίες, ενώ νωρίτερα είχαν ανακοινωθεί στα σχολεία.

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ, όλοι οι μαθητές μπορούν να βρίσκουν τους βαθμούς τους στην ιστοσελίδα, πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Από την Πέμπτη 6-7 και μετά, οι υποψήφιοι στην αντίστοιχη ηλεκτρονική διεύθυνση θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) έως και την Παρασκευή 14-7.

Η προθεσμία, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας μαθητής δεν θα μπορεί να καταθέσει το μηχανογραφικό δελτίο.

Για τους υποψηφίους των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ των Διευθύνσεων Λέσβου και Χίου που συμμετέχουν στις υπολειπόμενες εξετάσεις, δεν θα ανακοινωθούν οι βαθμοί την Παρασκευή, αλλά το συντομότερο δυνατόν.

Εξάλλου, όπως σημειώνεται, τη Δευτέρα 3-7 προγραμματίζεται να ανακοινωθούν στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου