Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Ολυμπιακός: Ανακούφιση για Πρίντεζη, ατυχία και με Σπανούλη

Δεν είναι σοβαρός τελικά ο τραυματισμός του Γιώργου Πρίντεζη, καθώς η μαγνητική που έγινε στον υπαρχηγό του Ολυμπιακού, βγήκε καθαρή και δεν πρόκειται για κάποια ρήξη συνδέσμων.

Ο 31χρονος φόργουορντ χτύπησε στο αριστερό γόνατο στην αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας και υπήρχαν φόβοι αρχικά για μεγάλη ζημιά, αλλά ευτυχώς πρόκειται για κάποιο μυϊκό τραυματισμό πιθανότητα. Ο έμπειρος αθλητής θα απουσιάσει σίγουρα από το εκτός έδρας ματς (18/12,18:00) με τον ΠΑΟΚ για την 11η αγωνιστική της Α1 Ανδρών αλλά και τα δύο παιχνίδια της Euroleague που θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Γιώργος Πρίντεζης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο αριστερό γόνατο στο Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Φέρει οστικό οίδημα έσω μηριαίου κονδύλου και διάταση του έξω πλαγίου συνδέσμου. Η απουσία του από την αγωνιστική δράση υπολογίζεται για διάστημα 10 έως 15 ημερών».

Με τις πρώτες εκτιμήσεις η επιστροφή του υπαρχηγού της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού στη δράση αναμένεται στις αρχές του νέου έτους στις 6 Ιανουαρίου στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας

Ωστόσο ο νέος πονοκέφαλος του Σφαιρόπουλου ακούει στο όνομα Βασίλης Σπανούλης με την γκαντεμιά των ερυθρόλευκων να μην έχει προηγούμενο!

Ο Λαρισαίος γκαρντ είχε μια άσχημη πτώση στο ξεκίνημα του αγώνα με τη Ζαλγκίρις, χτύπησε επίσης στο αριστερό γόνατο και παρότι δεν πονούσε εκείνη την ώρα, οι ενοχλήσεις άρχισαν να γίνονται εντονότερες στη διάρκεια της σημερινής μέρας.

Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» προσγειώθηκε περίπου στις 14:00 στη Θεσσαλονίκη (εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία την Κυριακή) και ο αρχηγός της ομάδας έφυγε αμέσως για εξετάσεις.

Μολονότι δεν φαίνεται πως ο Σπανούλης έχει κάτι πολύ σοβαρό, υπάρχει ανησυχία μήπως χάσει κάποια παιχνίδια, τη στιγμή που μετά το ματς με τον «Δικέφαλο του Βορρά» ακολουθεί διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα, με Ερυθρό Αστέρα (εντός) και Μπάμπεργκ (εκτός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου