Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Μυστηριώδης «μαύρος δακτύλιος» εντοπίστηκε στον ουρανό της Αγγλία (VIDEO)

Οι εμπειρογνώμονες είναι αμήχανοι με τον μυστηριώδη «μαύρο δακτύλιο» που εμφανίστηκε στον ουρανό πάνω από το Warwickshire...

Ενα μαύρο δαχτυλίδι που εμφανίστηκε πάνω από μια αγγλική πόλη, δημιουργεί την εντύπωση μιας τάπας ή γιγαντιαίας φυσαλίδας στον ουρανό.

Ο περίεργος σχηματισμός αποτυπώθηκε σε βίντεο από ένα 16χρονο κορίτσι την περασμένη Παρασκευή, 11 Απριλίου. Ο μαύρος δακτύλιος που εμφανίστηκε πάνω από το Γουόρικσαϊρ της Αγγλίας, άφησε άφωνους τους ειδικούς, αφού αποκλείστηκε να είναι κάποιο μετεωρολογικό φαινόμενο.

Η επόμενη πρόταση ήταν ότι επρόκειτο για καπνό, όμως η πυροσβεστική υπηρεσία της περιοχής ότι δεν υπήρχε εκείνη τη μέρα κάποια πυρκαγιά. Έτσι, το μυστήριο παραμένει.

Όπως δήλωσε η 16χρονη Τζορτζίνα Χιπ στην Mirror, «Ήταν σαν ένα σύννεφο που στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Δεν ήταν πουλιά. Υπήρχαν περίπου δέκα άτομα που σταμάτησαν για να το παρατηρήσουν και κανείς δεν ήξερε τι ήταν. Είναι το πιο περίεργο πράγμα που έχω δει ποτέ».

Παρόμοιοι σχηματισμοί έχουν εμφανιστεί πάνω από το Ντέτμολντ της Γερμανίας το 2009, το Κινγκς Ντομίνιον της Βιρτζίνιας επίσης το 2009 και πάνω από το Κόσοβο το 2010. Ένας παρόμοιος δακτύλιος στο Σικάγο το 2012 αποδόθηκε στην ανατίναξη ενός μετασχηματιστή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου