Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Εκδήλωση κοινωφελή σκοπού για τον Παγκρήτιο Σύλλογο Γονέων και Φίλων παιδιών με νεοπλασία «Η Ηλιαχτίδα»

Ο καλλιτέχνης Αχιλλέας Δραμουντάνης και οι σχολές χορού Δημήτρη Μαυρόκωστα διοργανώνουν μια εκδήλωση κοινωφελούς χαρακτήρα για τα παιδιά της «Ηλιαχτίδας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Μάιου στις 14:00 το μεσημέρι στην αίθουσα «Plaza» του Gourmet Catering στο Ηράκλειο Κρήτης.

Την εκδήλωση θα καλύψει μουσικά το συγκρότημα του Αχιλλέα Δραμουντάνη με την νέα του συνεργασία με τον κύριο Κατσουλιέρη Γεώργιο ενώ θα τους πλαισιώσει το χορευτικό συγκρότημα του κυρίου Δημήτρη Μαυρόκωστα καθώς δέχτηκαν να συμμετέχουν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης αυτής θα διατεθούν στα παιδιά της «Ηλιαχτίδας».

Ο μη κερδοσκοπικός σύλλογος «Ηλιαχτίδα» ιδρύθηκε το 1992 στο Ηράκλειο από ευαισθητοποιημένους πολίτες. Σκοπός του είναι η υποστήριξη - τόσο υλική, όσο και ηθική και ψυχολογική ― των παιδιών με νεοπλασματικά νοσήματα και των οικογενειών τους. Στηρίζεται αποκλειστικά στο έργο που προσφέρουν εθελοντικά τα μέλη της και ευαισθητοποιημένοι πολίτες με διάθεση προσφοράς. Τα έσοδά της προέρχονται από συνδρομές, δωρεές, χορηγίες και οργάνωση κοινωνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή όλων σε αυτή την εκδήλωση. 


Περισσότερες Πληροφορίες 
http://4iliahtida.blogspot.gr/
https://www.facebook.com/events/720159944673103/
Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 6909912220 - 6944887773

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου