Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Τέλος στα συστήματα συναγερμού... όταν έχει κροκόδειλους ως φρουρούς το σπίτι σου (video)

Αυτό συμβαίνει στο σπίτι του Awirut Nathip ο οποίος εδώ και δεκαπέντε χρόνια κοιμάται ήσυχος μιας και έχει στη φρουρά του δύο κροκόδειλους.

Πήρε την απόφαση αυτή καθώς στην Phitsanulok όπου ζει αυτός και η οικογένειά του οι διαρρήξεις είναι καθημερινό φαινόμενο.

Όταν έγινε γνωστό στη γειτονία ότι αγόρασε κροκόδειλους για να τον φυλάνε κανείς δεν έχει πλησιάσει στο σπίτι του. Τι και αν οι κλέφτες έχουν ρημάξει την γειτονία αυτός κοιμάται ήσυχος.

Ωστόσο για να διατηρείς κροκόδειλους στο σπίτι πρέπει να κάνεις κάποιες θυσίες. Για παράδειγμα πρέπει να τους ποτίζει με κρύο νερό δέκα φορές την ημέρα για να μην ζεσταίνονται.

Οι κροκόδειλου ζουν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χαντάκι στην αυλή του σπιτιού. Εγώ και η οικογένειά μου δε φοβόμαστε καθόλου", καταλήγει ο Nathip.


το είδαμε εδώ

1 σχόλιο:

  1. Ενας πραγματικά ασφαλής τρόπος για να προστατέψει κανείς το χώρο του. Φανταστείτε κα΄τι αντίστοιχο για σύστημα ασφαλείας - συναγερμό σε αυτοκίνητο. Δεν νομίζω να ήθελε κανείς να είναι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου αλλά ούτε και επίδοξος διαρρήκτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή