Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Φωτογράφισε την αυτοκτονία μιας γυναίκας

Η ζωή γράφει τα πιο απίθανα σενάρια! Αυτό διαπίστωσε ένας φωτογράφος από την Κίνα με τον πιο οδυνηρό τρόπο. Βρέθηκε στη γέφυρα για να φωτογραφίσει την ομίχλη και κατέγραψε την αυτοκτονία μιας γυναίκας...

Το περιστατικό συνέβη στη γέφυρα "Wuhan Yangtze Riven" στην επαρχία Χουμπέι.Ο φωτογράφος ανέβηκε στη γέφυρα, για να φωτογραφίσει την ομίχλη, για την εφημερίδα που εργάζεται. Σύμφωνα με τον ίδιο, η ομίχλη ήταν πυκνή και πολλοί είχαν ανέβει για να φωτογραφηθούν.

Την ώρα που εκείνος "αιχμαλώτιζε" την ομίχλη, ένας νεαρός έπεφτε από την γέφυρα στα παγωμένα νερά. Λίγα λεπτά μετά έπεσε και μια νεαρή γυναίκα.

Ο ίδιος περιγράφει την ιστορία κάπως έτσι: " Για να είμαι ειλικρινής, δεν είδα το πρώτο άτομο που έπεσε, γιατί ήμουν επικεντρωμένος στις ρυθμίσεις της κάμερας. Όταν τράβηξα την πρώτη φωτογραφία, άκουσα κάποιον να ουρλιάζει ότι ένας άνθρωπος έπεσε από τη γέφυρα. Άκουσα τον ήχο που έκανε το σώμα του όταν έπεσε στο νερό και μετά από λίγα δευτερόλεπτα πήδηξε και μια γυναίκα".Όπλισε τη φωτογραφική του μηχανή και κατέγραψε καρέ καρέ την αυτοκτονία.

Αν παρατηρήσετε προσεχτικά τις φωτογραφίες, θα δείτε τη γυναίκα να πέφτει.

Αν και πολλοί εξέφρασαν τις αμφιβολίες τους για τη γνησιότητα της φωτογραφίας, η αστυνομία της περιοχής επιβεβαίωσε και τις δύο αυτοκτονίες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε η αστυνομία, ο άντρας ήταν 20 ετών και το όνομά του ήταν Liu Han.

Τα στοιχεία της γυναίκας παραμένουν άγνωστα, αλλά πιστεύουν ότι ήταν ζευγάρι.

Οι λόγοι που τους οδήγησαν να πηδήξουν από ύψος 4ο μέτρων παραμενουν άγνωστοι.
πηγή:dailymail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου