Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Φυλάκιση 10 χρόνων σε συμπρωταγωνίστρια της Ντούβλη σε ταινία του Σειρηνάκη

Σε δέκα χρόνια και επτά μήνες φυλάκιση για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του συντρόφου της καταδικάστηκε η Βίβιαν Ιωακείμ, συμπρωταγωνίστρια της Μαριάννας Ντούβλη στην τσόντα «Sex in the city of Athens».

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, πριν από λίγες μέρες, η Βίβιαν Ιωακείμ βρέθηκε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του πρώην συντρόφου της και κλοπή.

Ολα ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2010, όταν μετά από αστυνομικό έλεγχο στο αυτοκίνητό της στην Κυψέλη, βρέθηκε αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα χασίς βάρους περίπου δύο γραμμαρίων. Τότε, το μοντέλο ισχυρίστηκε ότι ήταν για τον ετεροθαλή αδελφό της.

Ομως οι περιπέτειές της με τη δικαιοσύνη δεν σταμάτησαν εκεί. Το Σεπτέμβριο του 2011 συνελήφθη στην Πάτρα, επειδή βρέθηκαν κλοπιμαία στην τσάντα της. Η ίδια αρνήθηκε τις όποιες κατηγορίες και αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και το δικαστήριο την καταδίκασε ερήμην σε έξι μήνες φυλάκιση.

Η τρίτη φορά που ήρθε αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη ήταν πριν από 18 μήνες όταν συνελήφθη και οδηγήθηκε στις φυλακές του Κορυδαλλού και στην συνέχεια στις φυλακές Ελαιώνα για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του πρώην συντρόφου της.

Τ
ο κατηγορητήριο αναφέρει ότι το 23χρονο μοντέλο και ο 19χρονος Αφγανός φίλος της τραυμάτισαν με λάμα 12 εκατοστών τον πρώην σύντροφό της κατά τη διάρκεια επεισοδίου που διαδραματίστηκε στο σπίτι του θύματος.
πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου