Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Κόβεται ο ΠΑΣ, από ακρόαση ο Παναθηναϊκός

Από την περασμένη εβδομάδα είχε φανεί ότι ο φάκελος του ΠΑΣ Γιάννινα οδεύει προς απόρριψη από την UEFA. Και φαίνεται ότι εν τέλει εκεί καταλήγει. Όσο για τον Παναθηναϊκό; Οι Πράσινοι έχουν ένα «παραθυράκι» για να ελπίζουν, αν και οι πρώτες ενδείξεις δεν είναι θετικές.

Οι ελεγκτές της UEFA στέλνουν το φάκελο του Τριφυλλιού στην ειδική επιτροπή licensing και financial fair play της UEFA, η οποία θα πάρει την τελική απόφαση εντός της προσεχούς εβδομάδας. Δευτέρα ή Τρίτη θα ταξιδέψει στην Ελβετία ο Γιάννης Αλαφούζος για να δώσει τις απαραίτητες διευκρινήσεις στους ανθρώπους της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, όπως έχουν ζητήσει από την UEFA.

Πάντως, με όσα έχουν γίνει γνωστά η Ξάνθη δεν έχει κανένα πρόβλημα με το φάκελό της και δείχνει να είναι πιο κοντά στην ευρωπαϊκή συμμετοχή.

Στον Παναθηναϊκό έλεγαν ότι εάν η απόφαση είναι αρνητική τότε υπάρχει και το CAS για να προσφύγουν.
το είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου