Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Βίντεο : Η στιγμή της σύλληψης του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη

Τη στιγμή της σύλληψης του 58χρονου δολοφόνου της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη κατέγραψε κάμερα στο σημείο όπου τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε το Star εμφανίζεται ο δολοφόνος να περπατά σε μια γειτονιά της Ριζούπολης, τη στιγμή που οι αστυνομικοί τον πλησιάζουν και προχωρούν στη σύλληψή του μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Ο δολοφόνος φαίνεται να περπατά αμέριμνος στο δρόμο, φορώντας τζιν παντελόνι, γκρι φούτερ με κουκούλα και δερμάτινο μπουφάν, ενώ κρατά μια σακούλα με έναν καφέ και ένα τετράδιο. Στη συνέχεια διακρίνονται πέντε άνδρες της ασφάλειας να τον πλησιάζουν, να τον ακινητοποιούν πριν προλάβει να αντιδράσεις και να του περνούν χειροπέδες.



Τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός ότι το σημείο της σύλληψης, στις οδούς Κύκνων και Τανάγρας 9, απέχει μόλις 300 μέτρα από το σπίτι όπου κατοικούσε η άτυχη γυναίκα.

Ο δράστης ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη νεαρή γυναίκα και ότι την ημέρα του φόνου βρισκόταν στο Β΄ Νεκροταφείο με σκοπό τη ληστεία. Στόχος του ήταν να κλέψει το κινητό της τηλέφωνο για να το πουλήσει στη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου