Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Ινδία: Της φυλακής τα σίδερα είναι και για τα γαϊδουράκια

Της φυλακής τα σίδερα φαίνεται ότι είναι και για τα ζώα, καθώς οι Αρχές στο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές της βόρειας Ινδίας φυλάκισαν για τέσσερις ημέρες… οκτώ γαϊδάρους.

Τα συμπαθή τετράποδα έφαγαν κάποια «ακριβά» φυτά που βρίσκονταν έξω από το βασικό συγκρότημα των φυλακών στην επαρχία Τζαλαούν, σε απόσταση περίπου 200 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα Λακνάου.

«Στους χώρους της φυλακής είχαν φυτευτεί διάφορα είδη καλλωπιστικών φυτών. Αυτά καταστράφηκαν από τους γαϊδάρους. Γι’ αυτό τους συνέλαβα», δήλωσε ο διευθυντής των φυλακών Σίτα Ραμ Σάρμα στα μέσα ενημέρωσης.

Τα γαϊδουράκια αφέθηκαν ελεύθερα χθες μετά την παρέμβαση πολιτικού της περιοχής που ανήκει στο κυβερνών κόμμα του κρατιδίου, το Μπαρατίγια Τζανάτα (BJP), και ανταποκρίθηκε στο αίτημα του ιδιοκτήτη των ζώων.

«Για δύο ημέρες, δεν μπορούσα να βρω τα άλογα και τα γαϊδούρια μου. Όταν έμαθα ότι βρίσκονταν στη φυλακή, ζήτησα βοήθεια από τους τοπικούς επικεφαλής του BJP για να εξασφαλίσω ότι θα αφεθούν ελεύθερα», δήλωσε ο ιδιοκτήτης των ζώων Καμλές Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου