Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017

Παντρεύτηκε πάλι ο Ντομινίκ Στρος Καν

Γαμπρός για τέταρτη φορά ντύθηκε ο Ντομινίκ Στρος Καν, που το περασμένο Σαββατοκύριακο νυμφεύτηκε στο Μαρακές την 49χρονη Myriam L'Aouffir.

Το ζευγάρι είναι μαζί απ' το 2013 και ζει στην πρωτεύουσα του Μαρόκου, όπου και τελέστηκε ο γάμος σε στενό κύκλο, όπως μετέδωσε το Le Parisien, επικαλούμενο συγγενή του Στρος Καν.

Η σχέση του με τη νυν σύζυγό του επισημοποιήθηκε στο φεστιβάλ Κανών το 2013, μόλις δύο μήνες αφού είχε ανακοινωθεί το διαζύγιο του απ' την Αν Σινκλέρ. Ο χωρισμός με την πρώην σύζυγό του είχε τραβήξει τότε αρκετά τα φώτα της δημοσιότητας καθώς ακολούθησε του σκανδάλου στο οποίο ενεπλάκη ο πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, όταν το 2011 κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση κατά εργαζομένης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.

Μετράει όμως άλλους δύο γάμους. Ο πρώτος τελέστηκε το 1967 με την Ελέν Ντουμά, με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά. Μετά το διαζύγιο τους νυμφεύτηκε την Μπριζίτ Γκιλμέτ, με την οποία απέκτησε μια κόρη. Μετά τον θάνατό της ήρθε η γνωριμία με τη δημοσιογράφο και τρίτη σύζυγο, την Αν Σινκλέρ, με την οποία παντρεύτηκαν το 1991.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου