Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Έμβασμα ενός εκατ. ευρώ από offshore σε λογαριασμό συνεργάτη πρώην πρωθυπουργού

Την κίνηση λογαριασμού που καίει πρώην πρωθυπουργό της χώρας παρουσιάζει η «kontranews». Πρόκειται για τον λογαριασμό ανθρώπου από το στενό περιβάλλον ο οποίος δέχεται έμβασμα άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ από offshore εταιρεία με έδρας τις Μπαχάμες.

Η πληροφορία, σύμφωνα με την εφημερίδα, προέρχεται από τραπεζικές πηγές και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, ενώ σύντομα η ελληνική δικαιοσύνη θα έχει στα χέρια της τα στοιχεία και θεωρείται δεδομένο πως θα προκληθεί πολιτικός και δικαστικός σεισμός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», το συγκεκριμένο ποσό ξεκινά τη διαδρομή του από offshore εταιρεία με έδρα τις Μπαχάμες και καταλήγει στον τραπεζικό λογαριασμό του εν λόγω προσώπου σε ελληνική τράπεζα. Παραμένει, αναφέρει η εφημερίδα, στη χώρα μας για μόλις πέντε (!) ημέρες και στη συνέχεια φεύγει και καταλήγει σε τράπεζα πολύ ισχυρής χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος με τον οποίο διακινούνται, έρχονται και φεύγουν τα χρήματα δείχνει ότι είναι πολύ πιθανό να συμβαίνει κάτι περίεργο, σημειώνει χαρακτηριστικά η «Δημοκρατία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου