Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Είδηση σοκ: Γαλλίδα blogger βρέθηκε νεκρή έπειτα από έκρηξη μεταλλικού δοχείου κρέμας σαντιγύ

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της διάσημης Γαλλίδας fitness και travel blogger, Rebecca Burger έπειτα από έκρηξη μεταλλικού δοχείου κρέμας σαντιγύ.

Ο θάνατός της Rebecca Burger, ανακοινώθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την οικογένειά της, σε μία ανάρτηση στη σελίδα της στο Instagram.

Η ανάρτηση έκανε λόγο για «ατύχημα στο σπίτι», καθώς το δοχείο «εξερράγη και χτύπησε το στήθος της Rebecca προκαλώντας το θάνατό της»

Ένα συγγενικό της πρόσωπο, παράλληλα με την ανάρτηση αυτή προειδοποιεί για τον κίνδυνο που κρύβεται πίσω από τα συγκεκριμένα αντικείμενα, καθώς, όπως ο ίδιος αναφέρει, χιλιάδες τέτοια ελαττωματικά δοχεία βρίσκονται ακόμη σε κυκλοφορία.

Όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, η άτυχη γυναίκα πέθανε από καρδιακή προσβολή μετά το πρωτοφανές περιστατικό, παρά τις επίμονες προσπάθειες των γιατρών να τη σώσουν.


Η Rebecca Burger ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στη Γαλλία, καθώς μετρούσε πάνω από 55.000 fans στο Facebook και 154.000 followers στο Instagram.

Φίλοι και συγγενείς, μετά την είδηση του θανάτου της, έχουν αφήσει χιλιάδες μηνύματα στις προσωπικές σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της άτυχης κοπέλας.

Ένα από αυτά είναι:

«Λυπάμαι τόσο πολύ, θα συνεχίσω να προσεύχομαι για όλους τους αγαπημένους της», ενώ άλλος αναφέρει:

«Είμαι τόσο συγκλονισμένος, έφυγες μ' αυτόν τον τρόπο, είναι τόσο άδικο και τόσο τραγικό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι γαλλικές οργανώσεις καταναλωτών προειδοποιούν εδώ και χρόνια για τα ελαττωματικά τμήματα που προκαλούν ατυχήματα με εκτοξεύσεις κομματιών, προκαλώντας, αρκετές φορές, σοβαρούς τραυματισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου