Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Προκαλεί ο ακροδεξιός Βίλντερς: Οι Έλληνες ξοδεύουν τα χρήματα σε ούζο και σουβλάκι!

Προκαλεί ο ηγέτης του Ολλανδικού ακροδεξιού κόμματος για την Ελευθερία, ο οποίος δηλώνει ότι «οι Έλληνες ξοδεύουν τα χρήματα που παίρνουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση σε ούζο και σουβλάκι».

Σε ερώτηση προς την Γ. Ντάισελμπλουμ, ενόψει της εκταμίευσης της δόσης 8,5 δισ. ευρώ προς την Αθήνα, που αποφάσισε το Eurogroup, ο Γκέερτ Βίλντερς και άλλοι δύο βουλευτές της παράταξής του, υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα εξαπατά την Ευρώπη.

Οι ίδιοι, σύμφωνα με το iefimerida.gr, ρωτούν τον υπουργό Οικονομικών της χώρας, αν «συμμερίζεστε την άποψη που λέει ότι δεν μπορείτε να ξοδεύετε όλα τα χρήματά σας σε σουβλάκι και ούζο και στη συνέχεια να ζητάτε κοινωνικά επιδόματα;»

«Αν ναι», σημειώνεται, «πότε σκοπεύετε να πείτε στους Έλληνες ότι δεν θα ανταμείβονται άλλο πια για την απάτη και την εξαπάτηση τους; Αν όχι, πώς μπορεί να εξηγηθεί αυτό στους Ολλανδούς, οι οποίοι μόλις και μετά βίας μπορούν να τα βγάλουν πέρα;»,

«Σκοπεύετε να καταστήσετε σαφές προς την Ελλάδα ότι η Ολλανδία δεν θα πληρώσει ούτε μια δεκάρα από τα χρήματα των φορολογουμένων σε αυτό το πηγάδι δίχως πάτο;», καταλήγει η ερώτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου