Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Αιματηρή συμπλοκή στη Βασιλική Τρικάλων. 56χρονος επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος

Βαρύτατα τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων ένας 56χρονος επιχειρηματίας μετά την επίθεση που δέχτηκε από 58χρονο συγχωριανό του στην Βασιλική Καλαμπάκας μέσα στο γραφείο του.

Το περιστατικό συνέβη στο κέντρο της Βασιλικής όπου ο το θύμα διατηρούσε την επιχείρησή του κι ενώ ασχολούνταν με τη δουλειά του εισέβαλε ξαφνικά στο εσωτερικό της ο 58χρονος και του επιτέθηκε με ένα καδρόνι χτυπώντας τον με μανία στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει βαριά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Τρικάλων για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή και πήγε στο σπίτι του απ΄ όπου τηλεφώνησε στην εφημερίδα «ΠΛ» και ζήτησε να μιλήσει με συντάκτη του αστυνομικού ρεπορτάζ προκειμένου να τον ενημερώσει για κάποιο φόνο που έγινε.

Λίγη ώρα αργότερα έφθασε στο σημείο δημοσιογράφος και σε συνεννόηση με αστυνομικούς του ΑΤ Καλαμπάκας μίλησε με τον 58χρονο ο οποίος απειλούσε να πέσει από το μπαλκόνι της οικίας του λέγοντας ότι το θύμα τον κατέστρεψε…

Τελικά με την συνδρομή ειδικών διαπραγματευτών της ΑΔ Τρικάλων ο 58χρονος πείστηκε να κατέβει και να παραδοθεί στους αστυνομικούς οι οποίοι και τον οδήγησαν στην ΑΔ Τρικάλων όπου και κρατείται ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία θα παραπεμφθεί αρμοδίως για την πράξη του.

Στο μεταξύ ο 56χρονος επιχειρηματίας λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του εισήχθη στο χειρουργείο για επέμβαση ενώ όπως ανέφεραν νεότερες πληροφορίες επρόκειτο να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας για περαιτέρω ιατρική βοήθεια και νοσηλεία.
το είδαμε trikaladay.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου