Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Μήνυσε τους γονείς του που κέρδισαν το λόττο γιατί του έδωσαν μόνο 1,8 εκατ. ευρώ!

Έχασε τη δικαστική μάχη, ένας πρώην ναύτης που προσπάθησε να μηνύσει τον «ανόητο» πατέρα του που κέρδισε στο λόττο, γιατί δεν του έδωσε αρκετά χρήματα.

Ο 32χρονος Μάικλ Νταβς, από τη Βρετανία, έλαβε 1,86 εκατομμύρια ευρώ από τον πατέρα του, τον Ντέιβιντ Νταβς, όταν κέρδισε 105 εκατομμύρια ευρώ στο Euromillions το 2011.

Όμως, όταν τα χρήματα του υπερσπάταλου γιου εξαντλήθηκαν, ο πατέρας του αρνήθηκε να του δώσει κι άλλα, παρά τις υποτιθέμενες υποσχέσεις πως θα το φροντίσει.

Ο 32χρονος, βετεράνος του Βασιλικού Νυτικού, δήλωσε πως ο πατέρας του και η σύζυγός του Άντζελα, έδειξαν «αλαζονεία και έλλειψη γενναιοδωρίας» και κατέφυγε στο δικαστήριο για να πάρει περισσότερα χρήματα από τον πατέρα του.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Είδα με την πάροδο του χρόνου το πόσο άλλαξε η στάση τους και έπαψαν πλέον να είναι ταπεινοί. Περίμεναν από τους ανθρώπους γύρω τους να τους μεταχειρίζονται διαφορετικά λόγω των χρημάτων τους».

Με τα χρήματα που του είχε δώσει ο πατέρας του, ο Νταβς είχε αγοράσει ένα σπίτι αξίας 641.000 ευρώ και έλαβε μια σειρά αποφάσεων, όπως το να παραιτηθεί από τη δουλειά του, που είχε με το συνέταιρό του Τζέιμς Μπιντλ.

Ο 32χρονος ισχυρίστηκε πως ο πατέρας του επανειλημμένα του είχε πει πως θα τον φροντίζει πάντα.

Αλλά ο Νταβς είχε σπαταλήσει όλα του τα χρήματα μέχρι το 2013, ξοδεύοντας μαζί με το συνέταιρό του περίπου 20.000 – 30.000 λίρες κάθε εβδομάδα ενώ έδιναν περίπου 1.200 ευρώ για εβδομαδιαία ψώνια.

Ο δικαστής Νάιτζελ Τζέραλντ δήλωσε: «Ο Μάικλ είχε τα χρήματα για να ζήσει μία άνετη ζωή, αλλά για τους δικούς του λόγους επέλεξε να μην εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία. Ως εκ τούτου, απορρίπτω την μήνυση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου