Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Τέμπη: Ξεχάστε το δρόμο που ξέρατε! (video)

Απ’ τη νέα γέφυρα του Πηνειού ως τον Πλαταμώνα το σκηνικό στο δρόμο αλλάζει, ειδικά σε ό,τι αφορά στα Τέμπη η αλλαγή θα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή.

Ο Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου κυριολεκτικά αλλάζει το χάρτη κάνοντας το ταξίδι πολύ πιο άνετο και φυσικά πολύ πιο ασφαλές. Στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου το ταξίδι σας γίνεται άνετα και ποιοτικά καθώς ανά τακτά διαστήματα συναντάτε είτε κάποιο Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ), είτε κάποιο Χώρο Στάθμευσης και Ανάπαυσης που σας βοηθούν να κάνετε ένα μικρό αλλά πολύ σημαντικό διάλειμμα στο ταξίδι σας, όποτε και όταν το χρειάζεστε.

Σύμφωνα με έρευνες ένα μικρό διάλειμμα ανάπαυσης στο ταξίδι βοηθά σημαντικά στην μείωση των τροχαίων ατυχημάτων που προκαλούνται από την κόπωση των οδηγών. Στους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών που έχουν ολοκληρωθεί λειτουργούν: Πρατήρια ανεφοδιασμού καυσίμων (σε 24ωρη βάση), Υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης ελαστικών (Βουλκανιζατέρ), Υπηρεσίες εστίασης (Εστιατόρια, καφέ), Κατάστημα Mini Market, Μηχανήματα άμεσης ανάληψης μετρητών (ΑΤΜ), Τουαλέτες.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι χώροι των Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου είναι πλήρως προσβάσιμοι στα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Το βίντεο με την πρόοδο των εργασιών δείχνει τις αλλαγές που υπάρχουν, ενώ σε πολλά σημεία είναι εμφανέστατη η σύγκριση μεταξύ παλιού και νέου δρόμου.



Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ταυτόχρονα με την έναρξη των Εργασιών της ανέπτυξε και εγκατέστησε Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης, το οποίο συμπεριλαμβάνει:
  • την Διαχείριση της Ποιότητας των Υπηρεσιών της,
  • την Διαχείριση των Κινδύνων για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία,
  • την Διαχείριση των Επιπτώσεων στο Περιβάλλον που προκύπτουν από τις Δραστηριότητές της,
  • την Διαχείριση των Κινδύνων για την Ασφάλεια των Πληροφοριών και των Προσωπικών Δεδομένων που διαχειρίζεται,
  • την Διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού που απασχολείται σε αυτήν,
  • την Διαχείριση της Ασφάλειας του Αυτοκινητοδρόμου,
  • την Ενεργειακή Διαχείριση.

Κύριο μέλημά της είναι η συνεχής βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών μέσω της βελτίωσης των εσωτερικών διεργασιών της και της ενδυνάμωσης της συνεργασίας μεταξύ των εργαζομένων. Για τον σκοπό αυτό θέτει στόχους και παρέχει όλους τους απαραίτητους πόρους για την υλοποίηση των οραμάτων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου