Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Το πρωτοσέλιδο «φωτιά» της Star: Ο Ερντογάν ονειρεύεται γενίτσαρους σε όλη την Ευρώπη

Πριν από λίγες μέρες, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε καλέσει τους Τούρκους να κάνουν όχι τρία αλλά πέντε παιδιά.

Σε αυτά τα λόγια δεν δόθηκε πολλή σημασία, μέχρι που με πρωτοσέλιδό της η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα «Star» έδωσε άλλη διάσταση στα λόγια του προέδρου.

Η εφημερίδα κυκλοφόρησε τη Δευτέρα με τίτλο «Ο φόβος του Ημισελήνου» και παρουσιάζει τον χάρτη της Ευρώπης, έτσι όπως τον «ονειρεύεται» ο Ερντογάν.


Η Ευρώπη, λοιπόν, μέχρι το 2050 θα έχει γίνει… μουσουλμανική, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας. Συγκεκριμένα, η Γερμανία θα βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Τουρκίας, η Ελλάδα θα ανήκει στην Αλβανία, η Ιταλία και η Ισπανία θα ανήκουν στη Ρουμανία και η Γαλλία στην Αλγερία.

Η φαντασία του Ερντογάν «οργιάζει» και στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας υπάρχει ο «νέος χάρτης» της Ευρώπης, θέλοντας να περάσει το μήνυμα ότι μετά την προτροπή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στους Τούρκους να μην κάνουν τρία αλλά πέντε παιδιά, στην Ευρώπη οι μουσουλμάνοι θα είναι η πλειονότητα. Δηλαδή, η τουρκική κυβέρνηση ονειρεύεται μια νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία, με... γενίτσαρους τα νεογέννητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου