Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Ετοιμοθάνατος πράκτορας της CIA ομολογεί. «Εγώ σκότωσα την Marilyn Monroe»

Συνταξιοδοτημένος πράκτορας της CIA, Normand Hodges, προχώρησε σε μία σειρά συγκλονιστικών εξομολογήσεων αφότου νοσηλεύτηκε στο Sentara General Hospital.

Ο 78χρονος ισχυρίζεται ότι διέπραξε 37 δολοφονίες για λογαριασμό της Αμερικάνικης κυβέρνησης από το 1959 μέχρι το 1972, ανάμεσά τους και η αγαπημένη ηθοποιός και μοντέλο Marilyn Monroe.

Πέρα από την εκπαίδευσή του σε διάφορες πολεμικές τέχνες, ήταν άριστος σκοπευτής, ενώ αναφέρει πως ήταν εξοικειωμένος και με πιο αντισυμβατικές μεθόδους όπως τα δηλητήρια και τα εκρηκτικά.

Τα περισσότερα από τα θύματά του ήταν πολιτικοί ακτιβιστές, δημοσιογράφοι και συνδικαλιστές, όμως ομολογεί ότι δολοφόνησε επιστήμονες και καλλιτέχνες οι ιδέες των οποίων αποτελούσαν απειλή για την κυβέρνηση.


Όπως ο ίδιος αναφέρει, η Marilyn Monroe ήταν μοναδική ανάμεσα στα θύματά του και αυτό γιατί ήταν η μόνη γυναίκα στη λίστα του! Δε μετανιώνει όμως γιατί «είχε καταστεί απειλητική για την ασφάλεια της χώρας» και έπρεπε να βγει από τη μέση.

«Είχαμε αποδείξεις ότι η Marilyn Monroe όχι μόνο είχε κοιμηθεί με τον Kennedy, αλλά ακόμη και με τον Fidel Castro» λέει ο Hodges. «Ο ανώτερός μου, Jimmy Hayworth, μου είπε ότι ήταν αναγκαίο να πεθάνει όμως έπρεπε να φανεί σαν αυτοκτονία ή υπερβολική δόση. Δεν είχα σκοτώσει ποτέ μου γυναίκα μέχρι τότε, αλλά υπάκουσα στις εντολές του… Το έκανα για την Αμερική! Θα μπορούσε να αποκαλύψει στρατηγικές πληροφορίες στους κομμουνιστές και αυτό δε θα το επιτρέπαμε. Έπρεπε να πεθάνει οπότε έκανα αυτό που έπρεπε!».

Ο Hodges έχει τεθεί υπό την επίβλεψη του FBI, οι οποίοι έχουν πάρει πολύ σοβαρά την ομολογία και του και ερευνούν το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου