Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

To «τερμάτισε» πάλι η Αρναούτη! Δείτε τι έγραψε και εξόργισε τους φανς του Παντελίδη

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μυρσίνη Αρναούτη προκαλεί με «δηλώσεις» της στα social media, όπως γράφει στο blog του ο Νάσος Γουμενίδης.

Βλέπετε μετά την εμπλοκή της στο δυστύχημα που στοίχισε την ζωή στον Παντελή Παντελίδη, έγινε γνωστή σε όλο το Πανελληνιο. Και πέρα απο τα όποια προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει δείχνει να το απολαμβάνει.

Πώς αλλιώς μπορεί κανείς να ερμηνέυσει την συμπεριφορά της να ποστάρει κάθε τόσο σκέψεις της, που γνωρίζει ότι θα προκαλέσουν την οργή πολλών. Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε ένα ταξίδι της με αεροπλάνο.

Γράφει λοιπόν το κορίτσι 
«Χειρότερη μέρα για να ταξίδευα με αεροπλάνο δεν είχε! Πάλι καλά που δεν έπεσε το αεροπλάνο και να ζούσα μόνο εγώ λέει… να φταίω και για τον πιλότο. Πόσα να αντέξω».

Όπως είναι φυσικό η ανάρτηση αυτή πυροδότησε μια σειρά αντιδράσεων τόσο των θαυμαστών του Παντελίδη αλλά και απλών καθημερινών ανθρώπων που δεν ασχολούνται με την υπόθεση. 

Είναι αυτοί οι άνθρωποι που αναρωτιούνται. «Μα καλά. Αντί ν΄ασχοληθεί με τα προβλήματά της, αυτή φροντίζει να προκαλεί με μαύρο χιούμορ και να ταυτίζει μια περιπέτειά της στον αέρα με όσα συνέβησαν το πρωινό εκείνο του Φλεβάρη του 2016;».


Προφανως και της αρέσει να προκαλεί…

Είμαι περίεργος να δώ.., τι θα γίνει όταν η υπόθεση του Παντελίδη πάει στο ακροατήριο… Τότε θέλω να δώ αν οι αναταράξεις θα αγχώσουν την Αρναούτη και αν τότε θα ποστάρει «χιουμοράκια» στα προφίλ της…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου