Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Θηριωδία του ISIS: Εκαψαν ζωντανούς 2 Τούρκους στρατιώτες -Απειλούν με μακελειό Ευρώπη, ΗΠΑ

Νέα θηριωδία από το ISIS λίγες ώρες μετά την ευθεία απειλή που εκτόξευσε η τζιχαντιστική οργάνωση προς την Ευρώπη και τις ΗΠΑ για αιματοκύλισμα στη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Ισλαμικό Κράτος απεικονίζονται δύο Τούρκοι στρατιώτες να καίγονται ζωντανοί και ενώ φέρεται να είχαν συλληφθεί αιχμάλωτοι στο Χαλέπι.

Οι δύο άνδρες με ξυρισμένο το κεφάλι και φορώντας τις στολές παραλλαγής, βγαίνουν από ένα κλουβί με αλυσίδες περασμένες στο λαιμό και στο σώμα τους και οδηγούνται από τους ισλαμιστές τρομοκράτες ξυπόλητοι στην μέση της ερήμου «σαν τα σκυλιά προς τον θάνατό τους», όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ακολούθως, ενεργοποιείται εύφλεκτος μηχανισμός με αποτέλεσμα να καταφθάνουν ταχύτατα προς το μέρος τους φλόγες που τους οδηγούν σε μαρτυρικό θάνατο καθώς οι στολές αλλά και οι αλυσίδες προφανώς έχουν περιλουστεί με εύφλεκτο υλικό.



Οπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, που έχει όλο το βίντεο στη διάθεσή της, κάνουν απέλπιδες προσπάθειες για τη ζωή τους την ώρα που τυλίγονται στις φλόγες, χωρίς αποτέλεσμα...

Mε τη δημοσίευση του βίντεο «έπεσαν» στην Τουρκία τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να μην είναι προσβάσιμα στη χώρα στοιχεία (βίντεο, φωτογραφίες, δημοσιεύματα) από τις βάρβαρες εκτελέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου