Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Τρεις κορυφαίοι ποδοσφαιριστές ετοιμάζονται να αποκαλύψουν ότι είναι γκέι

Τρεις κορυφαίοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε συνεννόηση με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία, προκειμένου να αποτελέσουν τους πρώτους που σπάζουν το ταμπού της σιωπής στο άθλημα και να αποκαλύψουν ότι είναι γκέι.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο βουλευτής του Εθνικού Κόμματος της Σκωτίας Τζον Νίκολσον, χωρίς, πάντως να αποκαλύψει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών ή πότε θα προβούν στην αποκάλυψη αυτή.

Σημειώνεται ότι μιλώντας στην Επιτροπή Πολιτισμού, ΜΜΕ και Αθλητισμού της Βουλής των Κοινοτήτων η Βρετανίδα υπουργός Αθλητισμού Τρέισι Κράουτς εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και του προέδρου της, Γκρεγκ Κλάρκ, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες είχε πει ότι «δεν θα συμβούλευε» έναν γκέι ποδοσφαιριστή να αποκαλύψει «προς το παρόν» τη σεξουαλικότητά του.

Η Τρέισι Κράουτς χαρακτήρισε την τοποθέτηση Κλαρκ ως «απογοητευτικά σχόλια» και εξέφρασε το φόβο ότι θα επέτειναν την απροθυμία των παικτών να αποκαλύψουν τη σεξουαλικής τους προτίμηση, λέγοντας ότι οι ποδοσφαιριστές «ξεκάθαρα» φοβούνται την αντίδραση που θα προκαλέσει μια τέτοια αποκάλυψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου