Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Έγραψε ιστορία ο ΑΟΤ. 1-0 την ΑΕΛ και συνεχίζει στους “16” (video)

Μεγάλες στιγμές για τον ΑΟ Τρίκαλα, με τη νίκη 1-0 επί της Λάρισας για την 3η αγωνιστική της β’ φάσης του κυπέλλου Ελλάδας πέρασε στους «16» του θεσμού και άφησε την ΑΕΛ εκτός θεσμού!

Οι παίκτες του Γιώργου Γεωργιάδη με ωραία τακτική αφού τους αρκούσε και η ισοπαλία κράτησαν το μηδέν στην άμυνα τους και στην συνέχεια ήρθε και το γκολ στο 90’ για να ζεστάνει τους 3 χιλιάδες τρικαλινούς που αψήφησαν το κρύο και ζεστάθηκαν από την πρόκριση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με προσεχτικό ρυθμό από τον ΑΟΤ, αφού η ισοπαλία ήταν υπέρ του. Από την άλλη η Λάρισα που ήθελε τη νίκη είχε την κατοχή στο ξεκίνημα, αλλά επί της ουσίας η κλασική ευκαιρία μπροστά στην εστία του Σιδεράκη δεν υπήρχε, με κάποια σουτ να μην είναι επικίνδυηνα.

Από εκεί και πέρα ο ΑΟΤ μετά το 15’ ανέβασε το ρυθμό και έγινε επιθετικός, με δυο σημαντικές ευκαιρίες να έρχονται στο 29’ με σουτ του Κουσκουνά να φεύγει άουτ. Ενώ στο 40’ ο Μπαϊκαρά δοκίμασε το πόδι του αλλά ο Καβουσάκης έδιωξε.

Στην επανάληψη και μέχρι το 60’ ο ρυθμός έμεινε ο ίδιος. Οι ομάδες προσεχτικές και η απουσία ευκαιριών ήταν το χαρακτηριστικό. Από την άλλη και οι προπονητές με τις αλλαγές τους προσπαθούσαν να πετύχουν τους στόχους τους.

Τα Τρίκαλα από το 60’ και μετά πήραν έδαφος στο γήπεδο και με κάποια σουτ απείλησαν την Λάρισα. Από την άλλη η ΑΕΛ είχε την κατοχή, αλλά χωρίς να δημιουργεί ευκαιρίες.

Στο 78’ πάντως ο Μαρουκάκης βρέθηκε σε καλή θέση αλλά δεν τα κατάφερε.

Ενώ η φάση του αγώνα στο 83’ όταν ο Ντέλεσιτς σημάδεψε το κάθετο δοκάρι και εδώ ο ΑΟΤ ήταν πραγματικά τυχερός.

Ενώ η αποθέωση ήρθε στο 90’ όταν ο Δουκάκης βρήκε τον Γιαννιτσάνη και αυτός πέρασε τον Καβουσάκη και με πλασέ έκανε το 1-0 μέσα σε κλίμα ενθουσιαμού.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ Τρίκαλα:
Σιδεράκης, Νικολακάκης, Γκόλιας, Βέρτζος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μίνγκας (50’ Γιαννιτσάνης), Μπαϊκαρά, Κουσκουνάς (68’ Δουκάκης), Στεφάνοβιτς (84’ Σαρακατσάνος), Λεάντρο.

Λάρισα: Καβουσάκης, Γκόλιας Ν., Φατιόν, Φάρκας, Κόντορ, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος (56’ Ντοντό), Ναβάρο (55’ Ουρτάδο), Μαρουκάκης, Κουτσιανικούλης (75’ Καπός), Ντέλετιτς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου