Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Ξεχάστε την Toblerone που ξέρατε! Χαμός στο ίντερνετ

Οργισμένοι οι λάτρεις των Toblerone μετά την "αδυνατισμένη" έκδοση της σοκολάτας. Πολλοί ήταν εκείνοι που εξάφρασαν την απογοήτευσή τους όταν είδαν ότι μίκρυναν τα χοντρά κομμάτια σοκολάτας.

Η αλλαγή στα περίφημα τριγωνικά κομμάτια σοκολάτας έρχεται λόγω της αύξησης του κόστους των συστατικών, με τους καταναλωτές να δηλώνουν εξαπατημένοι. Η αμφιλεγόμενη κίνηση της Mondelez International να μειώσει το βάρος των Toblerone 400 γραμμαρίων στα 360 και των Toblerone 170 γραμμαρίων στα 150 προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις στα social media.



Ό
σοι πήραν στα χέρια τους τις νέες σοκολάτες Toblerone εξέφρασαν την απογοήτευσή τους στα social media, ποστάροντας φωτογραφίες από τις εμφανώς "αδυνατισμένες" διάσημες σοκολάτες. "Αγαπητή Toblerone, αυτή η φωτογραφία της σοκολάτας μας μοιάζει διαφορετική με τη δική σας. Είναι η diet version????#FeelCheated", έγραψε η Hannah Sassone.


"Πολύ απογοητευμένος. Ήταν καλό όσο κράτησε... πάμε σε άλλα πράγματα τώρα... απαίσια απόφαση", σχολίασε ο Steven Barron. "Νιώθω εξαπατημένος από αυτή την Toblerone για να είμαι ειλικρινής υπάρχουν περισσότερα κενά παρά σοκολάτα", έγραψε ο Rob Lynn.



Με
 ανακοίνωσή της, η εταιρεία εξήγησε ότι έπρεπε να αλλάξει την μπάρα για να εξασφαλίσει πως το προϊόν θα παραμείνει προσιτό. "Η Toblerone παραμένει μια από τις πιο νόστιμες ελβετικές σοκολάτες στην αγορά και στην καλύτερη αξία. Αυτό συμβαίνει επειδή δουλεύουμε πάντα σκληρά για να διασφαλίσουμε πως τα προϊόντα μας αξίζουν την τιμή τους, αλλά όπως και άλλες εταιρείες έχουμε υψηλότερο κόστος για πολλά συστατικά. Για να διασφαλίσουμε πως οι Toblerone θα παραμείνουν προσιτές και θα διατηρήσουν το τριγωνικό τους σχήμα, μειώσαμε το βάρος σε δύο από τις σοκολάτες μας στο Ηνωμένο Βασίλειο".



Παρά τις αλλαγές, το μέγεθος της συσκευασίας παραμένει το ίδιο, όπως τονίζει το BBC, με πολλούς καταναλωτές να δηλώνουν εξαπατημένοι και να καλούν σε μποϊκοτάζ κατά της σοκολάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου