Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Γιώργος Μαργαρίτης: Ο εκνευρισμός on camera

Στην κάμερα του «Φτιάξε Καφέ να στα Πω», μίλησε ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο οποίος έχασε την ψυχραιμία του επειδή η δημοσιογράφος της εκπομπής, τον ρωτούσε επίμονα για τον Αντώνη Ρέμο.

Θα πήγαινε κριτής σε talent show; «Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να προσφέρω κάτι γιατί εγώ τα λέω έτσι όπως πρέπει και εκεί τους λένε τι θα λένε», απάντησε ο Γιώργος Μαργαρίτης.

«Δηλαδή υπάρχει περίπτωση τον Αντώνη Ρέμο, που είναι ένα τέτοιο όνομα, να του πουν τι θα πει;», ήταν η ερώτηση της δημοσιογράφου.

«Γιατί όχι! Τι έγινε ο Αντώνης Ρέμος που δεν θα του πουν τι θα πει; Δεν κατάλαβα! Έχουμε πολύ καλούς τραγουδιστές. Όλοι είναι σπουδαίοι τραγουδιστές. Τα τραγούδια είναι αυτά που λίγο μοιάζουν. Αλλά εντάξει δεν φταίνε οι τραγουδιστές γι΄ αυτό», απάντησε ο τραγουδιστής.

«Θεωρείτε ότι τα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου μοιάζουν με κάποιων άλλων;», ήταν η επόμενη ερώτηση της δημοσιογράφου. Τότε, ο Γιώργος Μαργαρίτης, έχοντας χάσει εμφανώς την ψυχραιμία του, απάντησε: «Μην με κολλάς στον Ρέμο! Πάμε παρακάτω σε παρακαλώ πολύ! Μην με μπερδεύετε!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου