Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Σάλος στη Ρωσία με δασκάλα που υποδυόταν τη... μαθήτρια σε ταινίες πορνό

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Ρωσία μετά την αποκάλυψη της διπλής ζωής που έκανε μια νεαρή δασκάλα σε ένα από τα πιο γνωστά σχολεία της Αγίας Πετρούπολης, η οποία διατηρούσε μια λαμπρή - και άκρως επικερδή - καριέρα στη βιομηχανία του πορνό.

Μέσω μιας σειράς email που έστειλε ένας άγνωστος σε μαθητές και συναδέλφους της Svetlana Topol, αποκαλύφθηκε ότι η 27χρονη καθηγήτρια (η οποία εργαζόταν στο σχολείο από το 2010) είχε πρωταγωνιστήσει σε ουκ ολίγες ερωτικές ταινίες χρησιμοποιώντας τα ψευδώνυμα Ariel, Mod και Christie.


Η όμορφη κοπέλα, μάλιστα, υποδυόταν συνήθως σε αυτές τις ταινίες τον ρόλο της σέξι μαθητριούλας που ανακαλύπτει τον έρωτα, εξαιτίας της νεανικής της εμφάνισης.

Αμέσως μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου, η 27χρονη κοπέλα υπέβαλε την παραίτησή της, ωστόσο οι οργισμένοι γονείς των παιδιών συνεχίζουν να επιρρίπτουν ευθύνες στο σχολείο που επέτρεψε σε μια γυναίκα «αμφιβόλου ηθικής» να διδάσκει τα παιδιά τους επί πέντε ολόκληρα χρόνια.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Mirror, η Svetlana είναι παντρεμένη και ο σύζυγός της φέρεται να γνωρίζει τα πάντα για την... εξωσχολική δραστηριότητα της σέξι γυναίκας του.

Όσο για το πότε τελικά η Ρωσίδα καλλονή απαρνήθηκε το πορνό για τη διδασκαλία, αυτό παραμένει ασαφές...

Ειδικότερα, ενώ ορισμένα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι εγκατέλειψε την καριέρα της πορνοστάρ όταν προσλήφθηκε στο σχολείο, ο ... κακοήθης που την ξεμπρόστιασε έγραφε στα email του ότι μερικά από τα ΧΧΧ βίντεο στα περιλαμβανόμενα link γυρίστηκαν μόλις την φετινή χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου