Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Μετέτρεψε κροκόδειλο σε σκύλο -Τον βγάζει βόλτα και του πλένει τα δόντια

Δεν είναι και η πιο συνηθισμένη εικόνα, όμως για τους κατοίκους της Kure City στην Ιαπωνία αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς τους.

Ο Nobumitsu Murabayashi ζει εδώ και 34 χρόνια με έναν κροκόδειλο, τον οποίο απέκτησε λίγων μηνών και μαζί του έχει περάσει 34 ολόκληρα χρόνια.

Τον απέκτησε όταν ήταν σχεδόν 30 χρονών. Λάτρευε από μικρός τους κροκόδειλους και θέλησε κάποια στιγμή να αποκτήσει έναν.

Τελικά έκανε το όνειρό του πραγματικότητα αν και παραδέχθηκε πως ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα περάσουν 34 ολόκληρα χρόνια με έναν κροκόδειλο στο σπίτι.

Τον κοιμίζει με κουβέρτα, τον βγάζει βόλτα με λουρί και όταν παίρνει άδεια από το δήμο τον ρίχνει στα συντριβάνια της πόλης για να νιώσει το νερό.

Αυτό όμως που κλέβει την παράσταση είναι πως κάθε μέρα πλένει τα δόντια του κροκόδειλου, ο οποίος μάλιστα είναι και ιδιαίτερα φιλικός με τα παιδιά.

«Προσπαθώ να ασχολούμαι όσο περισσότερο γίνεται μαζί του. Κατά μέσο όρο ζουν 70 χρόνια οπότε θα πρέπει να προσέξω αρκετά την υγεία μου για να τον φροντίζω στο μέλλον», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Nobumitsu Murabayashi.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου