Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Σάλος με βίντεο που δείχνει τον Βαλεντίνο Ρόσι να κλωτσάει θαυμάστρια

Το τελευταίο ραντεβού με τους λάτρεις του MotoGp στη Βαλένθια ήταν αρκετά ταραχώδες, όπως αναφέρει η ιταλική Il Giornale, όταν ο Ιταλός αναβάτης Βαλεντίνο Ρόσι πρωταγωνίστησε εν αγνοία του σε ένα βίντεο που έκανε το γύρο του Διαδικτύου.

Ο «ντοτόρε» καταγράφηκε από θαυμαστές του να σπρώχνει μία γυναίκα, η οποία προσπαθούσε να βγάλει selfie μαζί του την ώρα που ο 37χρονος οδηγούσε scooter με προορισμό τα paddock.

Εμφανώς ενοχλημένος από την παρουσία της γυναίκας, η οποία τον είχε πλησιάσει αρκετά, ο Ρόσι την έσπρωξε με το πόδι του, τη στιγμή που θαυμαστές του μαγνητοσκοπούσαν το τουλάχιστον ατυχές περιστατικό.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ο Ρόσι, ο οποίος κατέλαβε την τέταρτη θέση με τον Ισπανό Χόρχε Λορένθο να παίρνει τη νίκη, ζήτησε συγγνώμη και έδωσε τη δική του εκδοχή για το επεισόδιο.

«Είδα το βίντεο αφού μου μίλησαν για αυτό. Αυτό το βίντεο είναι μόνο ένα τμήμα όσων συνέβησαν, αλλά πρώτα από όλα πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από την κυρία, η οποία ελπίζω να είναι καλά. Για εμένα είναι πολύ δύσκολο να ζω στα paddock. Εδώ στη Βαλένθια, αλλά και αλλού, η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Δεν είναι η πρώτη φορά που ζητώ να με βοηθήσουν. Όταν αφήνω το motorhome για να φτάσω στο box πέφτουν σφαλιάρες, μου αγγίζουν τα καπέλο, υπάρχει πάντα κάποιος που με τραβάει για να βγάλει μία φωτογραφία. Κατά συνέπεια, είναι δύσκολα», δήλωσε ο Ρόσι.

Στην πορεία, εξήγησε ότι πριν σπρώξει τη γυναίκα, υπήρχε μία ομάδα ανθρώπων που τον ενοχλούσαν.

«Η κυρία έβγαζε selfie και ήρθε πάνω μου, με έκανε να φρενάρω κιόλας, επομένως φοβήθηκα για την ασφάλειά μου. Αλλά της ζητώ συγγνώμη. Σίγουρα, όταν είμαστε εκεί για να δουλέψουμε, έχουμε πολλά προβλήματα και θα ήταν ωραίο να μπορούμε να πάμε από το ένα μέρος στο άλλο του paddock χωρίς να δίνουμε μάχη με όλους. Η Βαλένθια είναι έτσι και είναι ωραίο γιατί υπάρχουν πολλοί θαυμαστές. Αλλά σε κάθε περίπτωση, ζητώ συγγνώμη από την κυρία», πρόσθεσε ο «ντοτόρε».

Τη «συγγνώμη» του Ρόσι, όμως, δεν αποδέχεται η Ανα Καμπανίγιας, η οποία μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Radio Cope εξήγησε: «Αν είχε συμβεί χωρίς πρόθεση θα δεχόμουν τη συγγνώμη του, αλλά αφού είδα το βίντεο θα υποβάλω μήνυση γιατί δεν μου έδωσε μόνο μία κλωτσιά, αλλά το έκανε εσκεμμένα. Και αυτό δεν είναι ανεκτό».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου