Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Χώρισε μετά από 30 χρόνια γάμου και αυτοκτόνησε- Το είχε προαναγγείλει μέσω Facebook

Τη διάλυση του γάμου της μετά από 30 ολόκληρα χρόνια δεν μπόρεσε να αντέξει μια Ρωσίδα καθηγήτρια ιστορίας, η οποία ζούσε μαζί με τον Αμερικανό σύζυγό της τις τελευταίες δεκαετίες στη Νέα Υόρκη.

Έτσι, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της, προαναγγέλλοντας μάλιστα τον θάνατό της με μια σειρά οργισμένων αναρτήσεων στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.


«Τριάντα χρόνια γεμάτα ψέματα. Δεν μπορώ να συνεχίσω να ζω έτσι. Η θλίψη μου είναι αβάσταχτη» έγραψε η 52χρονη Μισέλ Λαμάρς Μάρες στην τελευταία της ανάρτηση που ανέβασε στο Facebook στις 25 Οκτώβρη, πέντε μέρες προτού οι αστυνομικοί βρουν το άψυχο κορμί της μαζί με ένα σημείωμα αυτοκτονίας στο διαμέρισμά της στο Άπερ Ιστ Σάιντ.


Στην ίδια ανάρτηση χαρακτήριζε τον σύζυγό της ως «σκατοψεύτη» που αφήνει τη γυναίκα του να υποφέρει, χωρίς να σκέφτεται ποτέ τις ανάγκες της αλλά μόνο τις δικές του.


Δύο μέρες νωρίτερα, η αναγνωρισμένη ακαδημαϊκός είχε πει από τη φίλη της Γκρέτα Μπούτσερ, καθηγήτρια στο Γουέστ Πόιντ, ότι σκόπευε να την ορίσει ως «legacy contact» (επαφή-κληρονόμο) στο Facebook, δηλαδή ως το άτομο που θα μπορεί να διαχειρίζεται το λογαριασμό της όταν αυτή πεθάνει.


«Γκρέτα πρόσθεσε στο όνομά μου στη σελίδα μου τη φράση «Εις μνήμην της» εάν δεν ακούσεις νέα μου μέσα στην εβδομάδα», έγραψε η απελπισμένη γυναίκα στον τοίχο της φίλης της, κάτι που αποκαλύπτει πόσο αποφασισμένη ήταν να δώσει τέλος στη ζωή της.


Στις 22 Οκτωβρίου, η ίδια είχε δημοσιεύσει ένα αινιγματικό post στον τοίχο της, με το οποίο ενδεχομένως να προσπαθούσε να ενοχοποιήσει τον σύζυγό της, ο οποίος της είχε ζητήσει πρόσφατα διαζύγιο: «Αυτή η ανάρτηση γίνεται για νομικούς λόγους. Εάν η αστυνομία δεν τον συλλάβει ενός 48 ωρών και έχω πάθει κακό, θα γνωρίζετε τι συνέβη. Τριάντα χρόνια και όλα πήγαν σκ@τά».


Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στο κρεβάτι της, μέσα στο δωμάτιο όπου είχε κλειδωθεί από μέσα. Δεν υπήρχαν ίχνη τραύματος, ενώ η γυναίκα φέρεται να είχε αφήσει και σημείωμα στον άνδρα της, με το οποίο του «ζητούσε να τη συγχωρήσει» και να εξηγήσει στον κόσμο γιατί έκανε αυτό που έκανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου