Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Λύθηκε το μυστήριο για το τι συμβαίνει στο Τρίγωνο των Βερμούδων;

Μια ακόμη θεωρία έρχεται να προστεθεί στις ουκ ολίγες θεωρίες που επιχειρούν να εξηγήσουν το τι συμβαίνει στο Τρίγωνο των Βερμούδων.

Μια ακόμη θεωρία έρχεται να προστεθεί

Σύμφωνα με τη νέα θεωρία που υποστηρίζει η New York Post τα σοβαρά προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν στα αεροσκάφη ή τα πλοία μπορεί να οφείλονται στα σύννεφα που μαζεύονται στην περιοχή σε συνδυασμό με μάζες αέρα που τρέχουν με ταχύτητα 270 χλμ/ώρα.

Η νέα θεωρία βασίζεται στα ευρήματα μιας ομάδας μετεωρολόγων, που παρουσίασαν την σχετική μελέτη τους πρόσφατα στην εκπομπή What on Earth του Science Channel και σύμφωνα με την οποία ανακάλυψαν πάνω από το Τρίγωνο των Βερμούδων παράξενα σύννεφα με σχήμα εξαγώνου, πλάτους έως και 80 χλμ.

«Αυτό το είδος του εξαγώνου απαντά στους ωκεανούς και κρύβει αυτό που ονομάζουμε βόμβες αέρα, οι οποίες προκαλούνται από ισχυρά καθοδικά ρεύματα, τα λεγόμενα microbursts» επισήμανε ο μετεωρολόγος Randy Cerveny.

Το Τρίγωνο των Βερμούδων που βρίσκεται ανάμεσα στο Μαϊάμι, το Πουέρτο Ρικο και τα νησιά των Βερμουδών έχει συνδεθεί με αμέτρητους μύθους για υπερφυσικές και άλλες δραστηριότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου