Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Κινέζοι επιχειρηματίες δίνουν «γη και ύδωρ» για να πάρουν νύφες λευκές και με γαλανά μάτια

Πλούσιοι Κινέζοι επιχειρηματίες προσφέρουν γη και ύδωρ για να αποκτήσουν νύφη από τη Σιβηρία η οποία θα είναι όμορφη, θα έχει λευκό δέρμα και γαλανά μάτια.

Πίσω από αυτή την αγοραπωλησία «κρύβεται» ρώσικο πρακτορείο ανεύρεσης γυναικών που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις. Οι Κινέζοι επιχειρηματίες ταξιδεύουν στην Σιβηρία με την ελπίδα ότι θα βρουν την νύφη τους, θα πληρώσουν και θα την κάνουν δική τους.

Πρόσφατα πέντε επιφανείς επιχειρηματίες ταξίδεψαν στην πόλη Novosibirsk -τη μεγαλύτερη πόλη της Σιβηρίας- και είχαν συνάντηση με τις υποψήφιες νύφες.

«Όλο αυτό έμοιαζε με επαγγελματικό μίτινγκ και όχι με ένα μεγάλο ραντεβού», είπε ένας από τους επιχειρηματίες.

Στην Κίνα στους 120 άνδρες αντιστοιχούν 100 γυναίκες και τα αρσενικά είναι 34 εκατομμύρια περισσότερα από τα θηλυκά ενώ στη Ρωσία στους 85 άνδρες αντιστοιχούν 100 γυναίκες.

Η υπεύθυνη του γραφείου συνοικεσίων εξηγεί: «Για τους Κινέζους μια Ρωσίδα γυναίκα είναι το παρών και το μέλλον. Οι άνδρες θέλουν να παντρευτούν, να δεσμευτούν και να κάνουν σοβαρές σχέσεις.

Όλα τα υποψήφια κορίτσια είναι κάτω των 35 και έχουν λευκό δέρμα και γαλανά μάτια. Περιέργως πέρσι τα κορίτσια είχαν καστανά μαλλιά και καστανά μάτια».

Οι προξενητές λένε πως οι Κινέζοι έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη να δεσμευτούν που σχεδόν αμέσως ερωτεύονται και παντρεύονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου