Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Ο αποκαλυπτικός διάλογος Αρετόπουλου - Καπίνο και η απειλή για -10 στον ΠΑΟΚ!!!

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακός έτρεξε στον διαιτητή, όταν οι παίκτες του Δικεφάλου είχαν κλειστεί στα αποδυτήρια. Διαβάστε τι είπαν μεταξύ τους, αλλά και τι αποκάλυψε ο Ίβιτς στην κάμερα!

Ο Ολυμπιακός στο 96ο λεπτό της αναμέτρησης έκανε το 2-1 στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με κεφαλιά του Μιλιβόγεβιτς και το γήπεδο… πήρε πραγματικά φωτιά.

Άναψαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αμέτρητα καπνογόνα και για ακόμα μία φορά o Αρετόπουλος διέκοψε το ματς, ενώ σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, έδωσε και εντολή να φύγουν οι δύο ομάδες για τα αποδυτήρια.

Οι παίκτες του Δικεφάλου, μετά από εντολή του Ίβιτς, έφυγαν τρέχοντας για τα αποδυτήρια και έμειναν εκεί για αρκετά ώρα, καθώς παρότι τους ζήτησαν να επιστρέψουν δεν έβγαιναν.

Μάλιστα, εκείνη τη στιγμή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από τη Nova, όταν ο Καπίνο ρώτησε τον Αρετόπουλο αν προβλέπεται από τον κανονισμό διακοπή, αυτό τους απάντησε πως «Όχι, για αυτό τους περιμένω»!

Ο Ίβιτς πάντως, στις δηλώσεις μετά στη Nova, τόνισε πως ο Αρετόπουλος νωρίτερα του είχε πει ότι αν ξανάψουν καπνογόνα, θα το διακόψει οριστικά, ενώ όσο ήταν στα αποδυτήρια, τους απείλησαν ότι αν δεν βγουν, θα έχει τιμωρία -10 βαθμών!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου