Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Συγκλονιστική στιγμή! Έπεσε, σηκώθηκε και αποθεώθηκε από το στάδιο (Video)

Με σύνθημα «η καρδιά δεν έχει όρια. Όλοι μας έχουμε καρδιά» πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδος, η τελετή έναρξης των 15ων Παραολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο.

Η τελετή ήταν γεμάτη συγκίνηση και συμβολισμού, ωστόσο μια στιγμή ήταν αρκετή για να συγκλονίσει τόσο όλους όσοι βρέθηκαν στο Μαρακανά, όσο και όλους όσοι είδαν την τελετή έναρξης από τις τηλεοράσεις τους. Η στιγμή αυτή ήταν όταν η αθλήτρια Μάρσια Μαλσάρ, παραολυμπιονίκη το 1984, μπήκε στο στάδιο κρατώντας τη δάδα με την ολυμπιακή φλόγα.

Η Μαλσάρ είχε μπει στο στάδιο υπό καταρρακτώδη βροχή, κρατώντας στοδεξί της χέρι το ειδικό μπαστούνι με το οποίο περπατά και στο αριστερό χέρι είχε τη δάδα. Ωστόσο, η αθλήτρια έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο έδαφος. Η Μαλσάρ, όμως, δεν το έβαλε κάτω, δεν έμεινε εκεί. Σηκώθηκε ξανά όρθια χωρίς τη βοήθεια των ανθρώπων που έσπευσαν να τη βοηθήσουν.

Το τι ακολούθησε ακόμα πιο συγκλονιστικό: Ολόκληρο το στάδιο σηκώθηκε όρθιο και χειροκρότησε την αθλήτρια με εκείνη να συνεχίζει την πορεία της.

«Ποτέ μην τα παρατάς!» έγραψαν στο Twitter των Παραολυμιακών Αγώνων ανεβάζοντας το βίντεο από την συγκλονιστική στιγμή στο στάδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου