Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Απίστευτο: Άνοιξαν με τρυπάνι θύρα... ακουστικών στο iPhone 7 (video)

Πήραν ένα τρυπάνι και χωρίς να βάλουν ουσιαστικά το μυαλό τους να σκεφτεί λίγο, κατέστρεψαν το ολοκαίνουργιο iPhone 7. Τσάμπα τα (πολλά) λεφτά που έδωσαν!

Το video κάνει το γύρο του διαδικτύου. Μόνο που είναι σαφές πως πρόκειται για ένα video φάρσα. Τι άλλο θα μπορούσε να είναι ένα video που δείχνει πως με ένα τρυπάνι μπορεί κανείς να ανοίξει... θύρα ακουστικών στο νέο iPhone;

Μόνο που κάποιοι δεν πήραν χαμπάρι το γελοίο του πράγματος. Είδαν λοιπόν το video όπου ένας φαρσέρ ανοίγει στο νέο μοντέλο του smartphone της Apple τρύπα για... ακουστικά με ένα τρυπάνι και θεώρησαν καλό και έξυπνο να το δοκιμάσουν σπίτι.



Το video έχει σχεδόν 8 εκατομμύρια views. «Το προσπάθησα και κατέληξα με χαλασμένη οθόνη και δεν δουλεύει. Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου με το να δω αυτό το video». Το λάθος δεν ήταν που το είδε. Το λάθος είναι που το πίστεψε και αποφάσισε να το κάνει.

Ένας άλλος χρήστης έγραψε: «Ένας φίλος μου, μου είπε ότι δούλεψε αλλά το δικό μου iPhone δεν ανοίγει αφού το τρύπησα με το τρυπάνι». Και όχι μόνο αυτό, αλλά ψάχνει να βρει τι έκανε λάθος αφού «τσέκαρα και ήταν τρυπάνι 3,5mm οπότε δεν έκανα τίποτα λάθος (!;!). Τι έγινε; Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα;».

Το νέο iPhone κυκλοφόρησε στις αρχές Σεπτεμβρίου χωρίς ξεχωριστή θύρα για ακουστικά, που σημαίνει ότι οι κάτοχοί του θα πρέπει είτε να πληρώσουν επιπλέον 159 δολάρια για να αγοράσουν τα ασύρματα ακουστικά είτε να χρησιμοποιούν τη θύρα φόρτισης του κινητού, που σημαίνει πως όταν το τηλέφωνο φορτίζεται, δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα παλιά ακουστικά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου