Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Ο καυγάς του Μπραντ Πιτ με τον Μάντοξ οδήγησε τη Τζολί στο διαζύγιο -Όλα όσα έγιναν μέσα στο ιδιωτικό αεροπλάνο και η έρευνα του FBI

Ένας καυγάς μέσα στο ιδιωτικό αεροπλάνο της οικογένειας Τζολί – Πιτ ανάμεσα στον 52χρονο σταρ του Χόλιγουντ και τον 15χρονο γιο του ζεύγους Μάντοξ φέρεται να είναι η αιτία που οδήγησε την 41χρονη ηθοποιό στην απόφαση να καταθέσει αίτηση διαζυγίου μετά από 12 χρόνια σχέσης.

Οι νέες λεπτομέρειες για το πολύκροτο διαζύγιο Τζολι – Πιτ έρχονται στο φως μόλις μια μέρα μετά τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία κατά τη διάρκεια της πτήσης επιστροφής από τη Γαλλία, ο Brad Pitt μέθυσε και κακοποίησε σωματικά και λεκτικά ένα από τα έξι παιδιά του ζεύγους. Μάλιστα το ξέσπασμά του φέρεται να συνεχίστηκε και μετά την προσγείωση, όταν όντας μεθυσμένος επιχείρησε να φύγει με ένα φορτηγό καυσίμων. Την επόμενη μέρα απ’ αυτό το περιστατικό, η Angelina Jolie κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου.

Δεν είναι γνωστή η αιτία που προκάλεσε το ξέσπασμα του 52χρονου σταρ. Πηγή από το περιβάλλον του Πιτ δήλωσε ότι όντως υπήρξε τσακωμός ανάμεσα στον ίδιο και τον 15χρονο Μάντοξ αλλά ο ηθοποιός δεν σήκωσε χέρι στο παιδί του. Η ίδια πηγή δήλωσε πως οι κατηγορίες σχετικά με λεκτική και σωματική βία είναι υπερβολικές και κατασκευασμένες, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά της Τζολί και του περιβάλλοντός της.

Αν και υπήρξαν δημοσιεύματα που διέψευδαν τις αρχικές πληροφορίες πως ο Πιτ ερευνάται από την αστυνομία, ο διάσημος ηθοποιός βρίσκεται υπό έρευνα από το FBI και τις κοινωνικές υπηρεσίες του Λος Άντζελες. Η έρευνα ανατέθηκε στο FBI καθώς το περιστατικό σημειώθηκε εν πτήσει και η αστυνομία δεν έχει δικαιοδοσία.

«Σε απάντηση της έρευνας σχετικά με φήμες για περιστατικό μέσα σε ιδιωτικό αεροπλάνο δικαιοδοσίας των ΗΠΑ και συγκεκριμένα ενός αεροσκάφους που μετέφερε τον κ. Πιτ και τα παιδιά του, το FBI συνεχίζει να συλλέγει πληροφορίες και θα εκτιμήσει αν θα κινήσει τις διαδικασίες έρευνες σε ομοσπονδιακό επίπεδο» αναφέρει ανακοίνωση του FBI που δημοσιεύει η Daily Mail.

Όλα αυτά ενώ την Πέμπτη, περιπολικό της αστυνομίας του Λος Άντζελες έκανε την εμφάνισή του στο σπίτι του Brad Pitt στο Χόλιγουντ Χιλς. Η Angelina Jolie και τα έξι παιδιά μένουν σε νοικιασμένο σπίτι στο Μαλιμπού.

Όπως έγραψε το US Weekly, η αστυνομία του Λος Άντζελες δέχτηκε ανώνυμο τηλεφώνημα από κάποιον που ήταν στο αεροπλάνο με την οικογένεια Τζολι – Πιτ και μέλη των κοινωνικών υπηρεσιών του Λος Άντζελες βρέθηκε στο αεροδρόμιο και συνάντησε τους δυο ηθοποιούς, ερευνώντας το περιστατικό.

Συνάδελφος του ζεύγους Τζολί – Πιτ δήλωσε στο Access Hollywood πως η 41χρονη ηθοποιός θέλει μεν να έχει σχέσεις ο πρώην σύντροφός με τα παιδιά τους αλλά για την ώρα δεν υπάρχει καμία πρόθεση να τα επισκεφτεί ο 52χρονος σταρ. Αν και τώρα λέγεται πως το διαζύγιο δεν αποτέλεσε έκπληξη για τον Μπραντ Πιτ, εκείνο που εξέπληξε τον ηθοποιό ήταν ο χρόνος που επέλεξε η Τζολί να καταθέσει την αίτηση.

«Την παρακαλούσε να το κάνει ήσυχα, ότι να σώσει το γάμο τους αλλά να σκεφτεί το καλό των παιδιών και τον αγνόησε» δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του Μπραντ Πιτ στο People. Πρόσθεσε δε πως τα πράγματα ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν δύσκολα εδώ και πολύ καιρό.

Από την άλλη, πηγή από το περιβάλλον της Jolie επισημαίνει πως «όλο αυτό προέκυψε με τον καιρό. Αγάπησε αυτόν τον άνδρα για πολλά χρόνια και το διαζύγιο δεν είναι κάτι που κάνεις παρορμητικά. Έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει». Σημείωσε δε πως «έχουν έξι παιδιά μαζί και πάντα θα είναι ο ένας στη ζωή του άλλου», σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι και από την πλευρά της διάσημης σταρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου