Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Βρετανία: Οι κόκκινοι τηλεφωνικοί θάλαμοι αλλάζουν και γίνονται γραφεία

Ξεχάστε τους πασίγνωστους κόκκινους τηλεφωνικούς θαλάμους στη Βρετανία έτσι όπως τους ξέρατε μέχρι σήμερα. Στην εποχή των social media, δεν θεωρούνται πλέον και τόσο εύχρηστοι γι΄αυτό και μια εταιρεία, η Pod Works αποφάσισε να τους αναμορφώνει μετατρέποντάς τους σε πλήρως εξοπλισμένα γραφεία.

Η Pod Works ελπίζει ότι με αυτό τον τρόπο να δελεάσει εκείνους που κάθονται σε καφέ ή παμπ και εργάζονται με τα λάπτοπ τους, ώστε να προτιμήσουν τους ανακαινισμένους θαλάμους, που διαθέτουν wi-fi, τηλέφωνο, εκτυπωτή, σκάνερ και δωρεάν καφέ και τσάι.

Άλλωστε ήδη σε πολλές πόλεις της Βρετανίας, ο αριθμός των κόκκινων τηλεφωνικών θαλάμων έχει μειωθεί αισθητά αφού είτε έχουν αντικατασταθεί από πιο σύγχρονους ή έχουν μετατραπεί σε βιβλιοθήκες ή καφέ.

«Θεωρήσαμε ότι ήταν καλή ιδέα να τους αναμορφώσουμε και να τους φέρουμε στον 21ο αιώνα», ανέφερε η διαχειριστική διευθύντρια της Pod Works UK, Λόρνα Μουρ.

«Τεράστιος αριθμός τουριστών που έρχεται στη βρετανική πρωτεύουσα και στέκεται δίπλα στον θάλαμο και βγάζει selfie και φωτογραφίες δείχνει πόσο εμβληματικοί και σημαντικοί είναι», πρόσθεσε.

Ωστόσο, η χρήση τους δεν θα είναι δωρεά αφού όσοι θελήσουν να τους χρησιμοποιήσουν θα πληρώνουν μηνιαία συνδρομή 25 αγγλικές λίρες.

Η εταιρεία ελπίζει πως οι 50 πρώτοι θα είναι έτοιμοι μέχρι τα Χριστούγεννα και άλλοι 300 έως τον επόμενο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου