Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Λεοπάρδαλη σκοτώνει 9χρονη και ακολουθεί παροξυσμός με μικρά παιδιά που τραβούν selfie

Λεοπάρδαλη που απέδρασε από φάρμα με άγρια ζώα στην Αίγυπτο τραυμάτισε θανάσιμα ένα 9χρονο κοριτσάκι ενώ ο νεογέννητος αδερφός της γλίτωσε από θαύμα.

Η άτυχη Amany Mohamed Fadeel μετέφερε τον αδερφό της προς το σπίτι όταν δέχτηκε πρωτοφανή επίθεση από το άγριο ζώο το οποίο αλώνιζε ανενόχλητο για τουλάχιστον δύο μέρες σε κατοικημένη περιοχή. Το κοριτσάκι πέθανε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο από σοβαρά τραύματα στον αυχένα.

Οι κάτοικοι του χωριού Kafr El-Hamid, νότια του Καΐρου κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή έσωσαν τον αδερφό της μικρής όταν άρχισαν να πετροβολούν την λεοπάρδαλη την οποία τελικά ακινητοποίησαν και σκότωσαν αστυνομικοί.

Οι κάτοικοι του χωριού εξαγριωμένοι πήγαν στη φάρμα και αποπειράθηκαν να σκοτώσουν τα υπόλοιπα ζώα. Αυτό που προκαλεί τρομερή εντύπωση είναι το βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου και δείχνει μικρά παιδιά να βγάζουν selfie με την νεκρή λεοπάρδαλη.

Ο ιδιοκτήτης της φάρμας συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες που έχουν να κάνουν με το θάνατο του κοριτσιού. Η φάρμα λειτουργεί τα τελευταία 10 χρόνια και σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη έχει νόμιμη άδεια.

Από την πλευρά τους οι κάτοικοι της περιοχής λένε ότι τον έχουν καταγγείλει ουκ ολίγες φορές για ελλιπή μέτρα προστασίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου