Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Απίστευτο έγκλημα στις ΗΠΑ: Την απήγαγαν, τη βίασαν για μέρες και την πέταξαν στους αλιγάτορες

Ούτε και ο πιο εγκληματικός νους δεν μπορεί να συλλάβει τον εφιάλτη που βίωσε η 17χρονη Brittanee Drexel, η οποία εδώ και 7 χρόνια έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, η 17χρονη απήχθη το 2009. Το νεαρό κορίτσι έπεσε θύμα απανωτών βιασμών από τους απαγωγείς της οι οποίοι όταν είδαν ότι η υπόθεση λαμβάνει μεγάλη διάσταση στα ΜΜΕ, την σκότωσαν και για να εξαφανίσουν το πτώμα της την πέταξαν στους αλιγάτορες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένας κρατούμενος που εκτίει την ποινή του σε φυλακή των ΗΠΑ αποκάλυψε σε έναν πράκτορα του FBI ότι είχε δει την κοπέλα να κρατείται «φυλακισμένη» από τα μέλη μιας συμμορίας.

Μάλιστα η κοπέλα προσπάθησε δύο φορές να αποδράσει αλλά και τις δύο φορές δεν τα κατάφερε, καθώς ένα μέλος της συμμορίας τη χτύπησε με όπλο. Λίγο μετά, ο ίδιος ανέφερε πως είδε τα μέλη της συμμορίας να μεταφέρουν το πτώμα της προκειμένου να το ξεφορτωθούν.

Το πτώμα της δεν βρέθηκε όμως ποτέ, με αποτέλεσμα αρκετοί μάρτυρες να υποστηρίξουν ότι το είχαν πετάξει στους αλιγάτορες προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη της.

Μεταξύ των βασικών πρωταγωνιστών της απαγωγής ήταν και ένας 16χρονος, ο οποίος συνελήφθη πρόσφατα για μια ληστεία αλλά αφέθη ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου