Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Δείτε τα παπούτσια των $600 που δεν τα φόραγε ούτε... άστεγος!

Στο επίκεντρο της διαμάχης βρέθηκε η μάρκα υποδημάτων πολυτελείας «Golden Goose» για τα πάνινα παπούτσια της με την ονομασία «Distressed Superstar Sneakers», τα οποία είναι γδαρμένα, σκισμένα, με βρώμικα κορδόνια και μπαλώματα.

Τα ιταλικά παπούτσια, τα οποία μπορείτε να τα βρείτε στο Barneys, μεταξύ άλλων καταστημάτων, λιανικής κοστίζουν μόλις... 585 δολάρια και έχουν προκαλέσει σάλο, με κάποιους να χαρακτηρίζουν την κίνηση αυτή ως «ωραιοποίηση της φτώχειας».

Οι αντιδράσεις αφορούν κυρίως στο υψηλό κόστος του συγκεκριμένου ζευγαριού καθώς και για το γεγονός πως δημιουργείται η ψευδαίσθηση ότι όσοι τα φορούν είναι πραγματικά cool τύποι, που σχεδόν καταστρέφουν τα παπούτσια τους.


Δεν είναι μόνο ότι μοιάζουν βρώμικα, αλλά το ροζ ζευγάρι διαθέτει πολύ ξεφτισμένα κορδόνια και φαίνεται σαν να έχουν κολλητική ταινία (που υποθέτουμε είναι κατασκευασμένη από πραγματικό ασήμι).


Βέβαια, αν μάθαμε κάτι από την αντίδραση των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης για τα πάνινα παπούτσια "Chef" Under Armour του Stephen Curry και την επακόλουθη ανάκαμψη που έδωσε στο brand, είναι προφανές ότι κάθε δημοσιότητα είναι καλή δημοσιότητα, όταν πρόκειται για παπούτσια. 

Μένει να δούμε αν τα Golden Goose θα επωφεληθούν από αυτή την δημοσιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου