Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Αθηνά Ωνάση: Ο Αλβάρο διεκδικεί τη μισή περιουσία ύψους 400 εκατομμυρίων δολαρίων!

Με μια κίνηση ματ, η διάσημη κληρονόμος φρενάρει τις βλέψεις του Βραζιλιάνου πλέιμποϊ.

Η Αθηνά Ωνάση μπλόκαρε τους κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς τους, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα στο Βέλγιο και όχι στη Βραζιλία, σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα. Ήταν μια κίνηση ματ προκειμένου να δείξει στον Αλβάρο ότι δεν είναι διατεθειμένη να του δώσει τίποτε περισσότερο από αυτά που δικαιούται, σύμφωνα με το προγαμιαίο συμφωνητικό που είχαν υπογράψει, ήτοι 11 εκατ. δολάρια -ένα για κάθε χρόνο έγγαμου βίου- και τίποτε παραπάνω. Μόνο που, σύμφωνα με όσα διαρρέουν τα τελευταία 24ωρα από το περιβάλλον του Βραζιλιάνου πλέιμποϊ, ο Ντόντα δεν φαίνεται να θεωρεί δίκαιο αυτό το ποσό ως αποζημίωση.

Κίνηση απελπισίας

Γι’ αυτό και φέρεται να διεκδικεί, σε μια δικαστική μάχη που μόλις ξεκίνησε, τη μισή περιουσία της εν διαστάσει συζύγου του, δηλαδή περί τα 400 εκατ. δολάρια! Πρόκειται περισσότερο για μια κίνηση απελπισίας, λένε οι πληροφορίες που διαχέονται από έγκριτους νομικούς κύκλους, προκειμένου ο Αλβάρο να πείσει την Αθηνά ότι δικαιούται κάτι περισσότερο γι’ αυτά τα 11 χρόνια γάμου. Μόνο που η Αθηνά Ωνάση δεν φέρεται καθόλου πρόθυμη να αποζημιώσει αδρά τον άνθρωπο που την απάτησε μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, επιλέγοντας να του καταβάλει τα νόμιμα και ούτε σεντ παραπάνω.

Τι έγινε πίσω από τις κλειστές πόρτες;

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου το πρώην ζεύγος εισήλθε με άκρα μυστικότητα και με διαφορά ολίγων λεπτών σε δικαστήριο των Βρυξελλών, προσπαθώντας να μη γίνει αντιληπτό από κανέναν. Στην αίθουσα που οδηγήθηκαν το «παρών» έδωσαν μόνο αυτοί, οι δικηγόροι τους και τα μέλη του δικαστικού σώματος που θα εκδίκαζαν την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της εγγονής του Ωνάση, με την οποία ζητούσε να μπλοκαριστούν προσωρινά και μέχρι να τελεσιδικήσει η εκδίκαση του διαζυγίου της, οι κοινοί τραπεζικοί τους λογαριασμοί. Ήταν μια στρατηγική κίνηση της Αθηνάς προκειμένου να κλείσει τη στρόφιγγα ρευστότητας στον Αλβάρο, ο οποίος, κατά κοινή ομολογία, δεν διέθετε κάποια ιδιαίτερη περιουσία όταν την παντρεύτηκε.

Σύμφωνα με τις ελάχιστες διαρροές, Ντόντα και Αθηνά δεν αντάλλαξαν κουβέντα μεταξύ τους, αφήνοντας τους δικηγόρους τους να αντιδικήσουν πριν από την απόφαση του δικαστηρίου. 

Μια απόφαση που δικαίωσε την Ελληνίδα κληρονόμο, αφού έκανε δεκτή την αίτησή της και μπλόκαρε τους κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρεί με τον Αλβάρο μέχρι την εκδίκαση του διαζυγίου τους τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου