Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Σοκ από τον βιογράφο του Ωνάση: Η Αθηνά σκέφτεται να αυτοκτονήσει

Ο βιογράφος και στενός φίλος του Αριστοτέλη Ωνάση συνεχίζει τις αποκαλύψεις μετά την είδηση-«βόμβα» για τον χωρισμό της εγγονής του θρυλικού μεγιστάνα με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Οπως είπε στην Espresso, «η Αθηνά θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της, γι' αυτό και περιστοιχίζεται από τους σωματοφύλακές της 24 ώρες το 24ωρο».

Μάλιστα, ο ίδιος ο κ. Λυμπερόπουλος σε ανάρτησή του στο Facebook έδωσε διευκρινίσεις για την πηγή της πληροφορίας του, λέγοντας ότι «επειδή εκτιμώ τον κ. Κώστα Κοτρωνάκη (από τους κουμπάρους του γάμου Αθηνάς - Αλβάρο ) και τον στενοχώρησα... δηλώνω ότι μίλησα μαζί του τηλεφωνικά, αλλά δεν πήρα από εκείνον την πληροφορία για την καταθληπτική κρίση της εγγονής του Ωνάση. Τόσο στο f/b, όσο στην τηλεόραση και στην εφημερίδα, την πληροφορία μου άντλησα από άλλη πηγή. Αλλά ζητώ συγνώμη και από την Αθηνά, που την αγαπάμε και ζητάμε να 'ρθεί στην Ελλάδα, όπου δεν κινδυνεύει από κανένα».


Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κ. Λυμπερόπουλου το οποίο προέρχεται από πηγές του στη Βραζιλία, έχει μάθει πως εδώ και καιρό ο Ντόντα πίεζε την Ωνάση να κάνουν παιδί, όμως εκείνη αρνιόταν πεισματικά, καθώς θεωρεί ότι «οι ρίζες των Ωνάσηδων πρέπει να εκλείψουν, γιατί φέρουν μέσα τους μια κατάρα αρχαίας τραγωδίας»!

H χρυσή κληρονόμος, σύμφωνα με πληροφορίες του βετεράνου δημοσιογράφου, διακατέχεται από το σύνδρομο του «ξαφνικού θανάτου», κάτι που συνδέεται απόλυτα με την αντίδρασή της όταν πριν από λίγες μέρες σκοτώθηκε το άλογο ιππασίας που είχε αγοράσει το ζευγάρι στη Βίβιαν, την κόρη του ολυμπιονίκη.

«Η Αθηνά το θεώρησε σημάδι, άρχισε να κλαίει και να οδύρεται φωνάζοντας: ‘‘Ντόντα, απομάκρυνε τη Βίβιαν από μένα, φέρνω στο αίμα μου την κατάρα του θανάτου’’». Από εκεί άρχισε η αντίστροφη μέτρηση.

Η Αθηνά έχει σταματήσει να τρώει, άτομα από το περιβάλλον της λένε πως έχει αδυνατίσει ανησυχητικά και το πρόσωπό της έχει υποστεί μετάλλαξη εξαιτίας της απώλειας των κιλών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου