Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Δείτε το μετεωρολογικό δελτίο που... βγάζει μάτια στη Ρουμανία (video)

Το μετεωρολογικό δελτίο είναι βαρετό από μόνο του. Κλισέ εκφράσεις, πολύ συγκεκριμένα πράγματα, μία απλή περιγραφή, η οποία έχει ενδιαφέρον μόνο σε επίπεδο κάποιας επικείμενης καταστροφής.

Μία παρουσιάστρια στη Ρουμανία, διέκρινε το... βαρετό της εκπομπής της και αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα... χέρια της. Ή για να γίνουμε πιο σαφείς, στα... στήθη της.

Η Ροξάνα Βανκέα, όπως είναι το όνομά της, με το πλούσιο μπούστο να... καλύπτει το χάρτη της χώρας, θέλησε να γίνει λίγο πιο παραστατική, στην προσπάθειά της να αποδώσει την πρόβλεψη για τον καιρό.

Άρχισε, λοιπόν, να προσποιείται πως τρέχει και σαν να μην έφτανε αυτό, άρχισε να χοροπηδάει! Αποτέλεσμα ήταν να... ξεχυθεί το «βαρύ» μπούστο της έξω από το λεπτό μπλουζάκι που φορούσε και να... βγάλει τα μάτια των τηλεθεατών, αλλά και των βασικών παρουσιαστών της εκπομπής, ο ένας εκ των οποίων είχε... επικεντρώσει πάνω στα επίμαχα σημεία, σχηματίζοντας με τα δύο του χέρια... κυάλια!

Δείτε βίντεο με το «ατύχημα» της Ρουμάνας παρουσιάστριας (σημειωτέον, ότι το περιστατικό χρονολογείται από το 2015, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες κάνει εκ νέου το γύρο του Διαδικτύου -και, στο κάτω-κάτω, κάποιες «αξίες» παραμένουν διαχρονικές).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου