Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Απίστευτο βίντεο: Δείτε την απόδραση με ελικόπτερο από φυλακή του Καναδά

Η απόδραση με ελικόπτερο δεν είναι μία ελληνική πατέντα, αλλά όπως φαίνεται εφαρμόζεται και σε αρκετά μέρη του πλανήτη.

Όπως για παράδειγμα στον Καναδά, όπου δύο κρατούμενοι κατάφεραν να ξεφύγουν από τα σίδερα της φυλακής με αυτόν τον κινηματογραφικό τρόπο.

Το περιστατικό έγινε πίσω στο 2013, όμως μόλις σήμερα δόθηκε στην δημοσιότητα το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας. Ήταν τον Μάρτιο εκείνης της χρονιάς όταν ξαφνικά ένα ελικόπτερο έκανε την εμφάνισή του πάνω από την σκεπή της φυλακής St Jerome Detention Centre στο Μόντρεαλ.

Όπως βλέπουμε από τις εικόνες, οι προφανώς συνενοημένοι φυλακισμένοι παίρνουν το σχοινί που τους αφήνουν από το ελικόπτερο και αρχίζουν να σκαρφαλώνουν στον τοίχο της φυλακής. Παρά τις προσπάθειες να τους βάλουν μέσα στο ελικόπτερο δεν τα κατάφεραν και τελικά απογειώθηκαν με τους κρατούμενους να κρέμονται στο κενό.

Όπως μαθαίνουμε, το ελικόπτερο προσγειώθηκε λίγο πιο κάτω όπου τους περίμενε ένα αυτοκίνητο για να διαφύγουν. Οι αρχές του Καναδά λένε ότι οι φύλακες δεν πυροβόλησαν καθώς στην συγκεκριμένη φυλακή δεν κρατούν όπλα!

Το βίντεο δόθηκε μόλις σήμερα στην δημοσιότητα από τα καναδικά δικαστήρια, καθώς γίνεται μία ακόμα δίκη των δύο κρατουμένων που δεν αφορά την απόδρασή τους. Στόχος είναι να βρεθούν οι συνεργοί των δύο δραστών οι οποίοι ακόμα διαφεύγουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου