Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Απίστευτο: Άστεγος από την Γλυφάδα κέρδισε στο Τζόκερ 300.000 ευρώ αλλά δεν μπόρεσε να τα εισπράξει λόγω... capital controls!

Ο 38χρονος που κινείται στη Γλυφάδα έπαιξε 5 ευρώ στο Τζόκερ! Ο γολγοθάς για να εισπράξει τα χρήματα, αφού δεν είχε στο όνομά του κανέναν τραπεζικό λογαριασμό.

Ο άνεργος έφτασε στην πηγή αλλά αρχικά δεν μπόρεσε να πιει νερό. Μπορεί να είδε την τύχη του να χαμογελάει αφού κέρδισε το Τζόκερ, όμως ανέβηκε έναν γολγοθά για να εισπράξει τα χρήματα, καθώς δεν είχε δικό του τραπεζικό λογαριασμό προκειμένου να του κατατεθεί το ποσό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Εspresso", o 38χρονος μένει σε ένα παράπηγμα στην περιοχή της Γλυφάδας και βγάζει τα προς το ζην ζητιανεύοντας. Δεν πίστευε στα μάτια του, όταν το δελτίο του Τζόκερ, αξίας 5 ευρώ, που έπαιξε σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Παλαιό Φάληρο, τον έκανε εν μια νυκτί πάμπλουτο!

Με τη βοήθεια φιλικού του προσώπου συμβουλεύτηκε δικηγόρο και απευθύνθηκε σε τραπεζικό οργανισμό, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία. Όμως ενημερώθηκε πως ήταν ανέφικτο να ανοίξει λογαριασμό στο όνομά του, αφενός λόγω των περιορισμών εξαιτίας των capital controls και αφετέρου διότι δεν θα μπορούσε να προσκομίσει τα δικαιολογητικά (όπως λογαριασμός ΔΕΚΟ και εκκαθαριστικό).

Μπροστά στο αδιέξοδο, ο 38χρονος αποφάσισε να εμπιστευτεί ένα αγαπημένο συγγενικό του πρόσωπο και να καταθέσει τελικά τα κέρδη στον δικό του λογαριασμό. Συγκεκριμένα, πήγε ξανά στον ΟΠΑΠ μαζί με τον εξάδελφό του, του οποίου τα στοιχεία λογαριασμού παρέδωσε, ώστε να κατατεθεί εκεί το ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου