Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Εμπλοκή στο ταξίδι της Ντένιας στις ΗΠΑ

Εμπλοκή με την διακομιδή της Ντένιας Παράσχη από τη Ζάκυνθο, η οποία πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου στην καρδιά, σε εξειδικευμένο κέντρο της Αμερικής.

Όπως αναφέρει το ermisnews, σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η διακομιδή της Ντένιας Παράσχη από νοσοκομείο της Αθήνας σε εξειδικευμένο κέντρο της Βοστώνης, παρά τις συντονισμένες προσπάθειες όλων των πλευρών που ήταν σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα.

Η Ντένια Παράσχη μέχρι αργά χθες το βράδυ βρισκόταν σε νοσοκομείο των Αθηνών, ενώ το προγραμματισμένο ραντεβού στο νοσοκομείο της Βοστώνης είναι για την Πέμπτη, δηλαδή 36 ώρες από σήμερα, εφόσον συνεκτιμηθεί η διαφορά της ώρας.

Μετά από ενέργειες του Σταύρου Κοντονή είχε διατεθεί από χθες το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για την μεταφορά της 28χρονης κοπέλας, αλλά για πολλές ώρες χθες υπήρχαν προβλήματα, όσον αφορά την διάθεση εκ μέρους του ΕΟΠΠΥ του απαραίτητου εξοπλισμού και της ιατρο-νοσηλευτικής φροντίδας κατά την πτήση. συνοδείας.

Κι ενώ είχαν δοθεί διαβεβαιώσεις ότι η 28χρονη θα είχε φύγει από την Αθήνα χθες το βράδυ η πτήση αναβλήθηκε για σήμερα το πρωί με την ελπίδα πάντα ότι θα ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια.

Αιτία γι αυτό η άρνηση του θεράποντος ιατρού του νοσοκομείου της Αθήνας να υπογράψει την αεροδιακομιδή στις ΗΠΑ και η συγκατάβαση του νοσοκομείου να γίνει η επέμβαση στο καρδιοχειρουργικό κέντρο της Αθήνας.

«Έκρηξη» αγάπης για την καρδιά της Ντένιας

Μια συγκινητική έκρηξη αγάπης που από την Ζάκυνθο εξαπλώνεται σε όλη τη χώρα, για να σωθεί η 28χρονη Ντένια που νοσηλεύεται στο Ωνάσειο με σπάνια μορφή καρκίνου κοντά στην καρδιά.

Πριν κλείσει τα 28 η Ντένια Παράσχη διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου κοντά στην καρδιά που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί στην Ελλάδα. Το κόστος για τη νοσηλεία της σε εξειδικευμένο κέντρο της Αμερικής ξεπερνά την οικονομική δυνατότητα της οικογένειάς της.

Έτσι χιλιάδες άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας έχουν κινητοποιηθεί προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό. Ακόμη και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου αλλά και άλλων ομάδων μπάσκετ εκδήλωσαν την στήριξή τους.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το ενδιαφέρον τους έχουν εκδηλώσει Έλληνες του εξωτερικού, πολίτες από χώρες της Ευρώπης αλλά ακόμη και από το Ντουμπάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου