Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Ρωσίδα βουλευτής ανατινάχθηκε ενώ έκανε σεξ με τον σύζυγό της -Εκείνος έβαλε τα εκρηκτικά από τη ζήλια του

Τραγικό θάνατο βρήκε μία Ρωσίδα βουλευτής, η οποία βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο μαζί με το σύζυγό της, όταν το όχημα ανατινάχθηκε.

Το ακόμη πιο σοκαριστικό στοιχείο της υπόθεσης είναι πως, σύμφωνα με τις πρωες ενδείξεις, ο ίδιος ο σύζυγός της είχε τοποθετήσει τα εκρηκτικά. Η πανέμορφη Οξάνα Μπομπρόφσκαγια, που ανήκε στο κόμμα του Βλαντιμίρ Πούτιν και ο σύζυγός της, Νικήτα, έκαναν... παιχνίδια μέσα στο αυτοκίνητό τους, όταν αυτό εξερράγη, στο Νοβοσιμπίρσκ.

Το όχημα ήταν κοντά στο γραφείο της Μομπρόφσκαγια και οι δύο τους ήταν ημίγυμνη, ενώ η αστυνομία- σύμφωνα με τηνDaily Mail, υποψιάζεται ότι ο ίδιος ο σύζυγος είχε τοποθετήσει τα εκρηκτικά, εξαιτίας της ζήλιας του.


Η Μπομπρόφσκαγια ήταν βουλευτής στο περιφερειακό κοινοβούλιο του Νοβοσιμπίρσκ, ενώ εργαζόταν και σε μία μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία. Ο σύζυγός της ήταν πρώην αξιωματούχος των ειδικών δυνάμεων του ρωσικού στρατού. Οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες από τη στιγμή που εκείνος έμεινε χωρίς δουλειά.

Το LifeNews επικαλέστηκε αστυνομικές πηγές σύμφωνα με τις οποίες υπήρχαν ενδείξεις ότι το ζευγάρι έκανε σεξ πριν από την έκρηξη. «Η υπόθεση είναι ότι κατά τη διάρκεια του καβγά, εκείνος την πίεσε να ασκήσει τα συζυγικά της καθήκοντα, δείχνοντάς της τον εκρηκτικό μηχανισμό», ανέφερε η πηγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου